Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
De la ce vine nick-ul vostru?
+4
Patience
ayu
Iker Casillas
-Star-
8 participan?i
:: Divertisment :: Discutii
Pagina 1 din 1
Ruth=vine de la "truth"...eu nu suport sa mint...si nici pe cei care o fac...de aceea mi-am ales acest nick...
Am sters o litera datorita faptului ca (,) cateodata mint pt. a-i proteja pe cei din jur...Cel putin asa faceam inainte...acum m-am schimbat...
Iar Yume este o denumire in japoneza la un aspect ce m atrage extrem...Presupun ca fara el nu as putea trai...
Ruth=vine de la "truth"...eu nu suport sa mint...si nici pe cei care o fac...de aceea mi-am ales acest nick...
Am sters o litera datorita faptului ca (,) cateodata mint pt. a-i proteja pe cei din jur...Cel putin asa faceam inainte...acum m-am schimbat...
Iar Yume este o denumire in japoneza la un aspect ce m atrage extrem...Presupun ca fara el nu as putea trai...
Ultima editare efectuata de catre Yume Ruth in Mier Iun 18, 2008 11:42 am, editata de 1 ori
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
Re: De la ce vine nick-ul vostru?
Nickul meu vine de la portarul ( nu exista gen feminin al cuvantului portar asa ca folosesc genul masculin :D) la Rykers .... imi place cum apara si imi place strigatul metalic al celor de la Rykers
Iker Casillas- Anime Lover
- Numarul mesajelor : 84
Varsta : 12
Data de inscriere : 09/06/2008
Al meu..hmmm cred ca vine de la numele unui personaj din Ultra Maniac-->Ayu Tateishi. De ce? pentru ca e usor de pronunta, usor de scris si e scurt...plus de asta mi'a placut tare mult personajul, insa unul din motive mai e pentru ca seamana si cu perscurtarea numelui meu. So that's mine...
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
Nick-ul meu vine de la... Dintr-un film...
M-am uitat mai de mult la un film cu o fata pe care o chema "Patience"... Si mi-a placut foarte mult numele ei (si de ea... era tare draguta si amuzanta).
M-am uitat mai de mult la un film cu o fata pe care o chema "Patience"... Si mi-a placut foarte mult numele ei (si de ea... era tare draguta si amuzanta).
Patience- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 298
Varsta : 28
Localizare : In This World! >.>
Manga/anime : Yu-Yu Hakusho, Death Note, Gravitation, Vampire Knight, Naruto, InuYasha, Jigoku Shoujo, etc.
Varsta : 12 sai
Data de inscriere : 13/06/2008
Nick'ul meu :Ame- inseamna ploaie in japoneza...iar eu iubesc ploaia... E scurt,dragut si cred ca mi se potriveste.
Well nick-ul meu, adica Byo.Shin vine de la o melodie a celor de la Dir en Grey, adica Byou shin, care imi place foarte mult, nu e chiar melodia mea preferata dar imi place cum suna numele ei, asa ca de aici vine nick-ul meu ^_^'
Byo.Shin- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 14
Data de inscriere : 23/06/2008
Kaari=As...As vine de la Asy[in Japoneza],iar mie toti prietenii[aproape toti] imi spun asa,inca de pe la 5 ani ^^
Iar S. acela vine de la Sweet
Iar S. acela vine de la Sweet
Pai..crazy este cuvantul care ma reprezinta in totalitate^^,iar Dia este prescurtarea de la Diana,but..you know...I hate that name si din Diana a devenit Dia,anyway...nu eu am facut prescurtarea^^.Acum 1 an,una dintre cele mai bune prietene ale mele mia facut^^ si am ramas asa :D ca Dia.So de aici rezulta numele meu...CrazyDia
:: Divertisment :: Discutii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia
» What Element Are You?