Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Parere-Ouran High School Host Club
Pagina 1 din 1
Parere-Ouran High School Host Club
Povestea se invarte in jurul unui club, la prima vedere cu totul nefolositor, in care o mana de baieti foarte frumosi au ca singur scop sa aduca fericire fetelor si sa le faca sa se simta ca niste printese. Acest club functiona intro scoala ai carei elevi si eleve faceau parte din cele mai bogate si influente familii din Japonia, dar care din cand in cand mai primea si elevi care nu se distingeau prin averea familiilor ci doar prin talentul si inteligenta de care dadeau dovada. Intamplarea face ca un astfel de elev, Haruhi Fujioka, sa ajunga in Host Club si din cauza neindemanarii sale (sparge o vaza foarte valoroasa) sa fie nevoit sa ramana acolo pana cand isi va plati datoria. Haruhi parea un baietel fragil si foarte apatic dar la scurt timp membrii clubului descopera ca de fapt, nu este baiat ci fata. Totusi, membrii clubului, observand potentialul ei de a atrage noi cliente, ii propun sa continue sa-si ascunda adevarata identitate si sa lucreze pentru club pana cand datoria va fi acoperita, lucru pe care fata il accepta.
Toate situatiile amuzante care urmeaza au, intrun fel sau altul, legatura cu Haruhi si impactul pe care ea il are asupra membrilor clubului.
Okay anime'ul asta a fost ca o raza de soare pentru mine. E unul dintre favoritele mele. Contine tot ce ii trebuie unui anime reusit: comedie la greu, romance, personaje bine realizate. Am ajuns sa vad anime'ul din greseala insa dupa aceea nu m'am mai putut dezlipi de monitor, iar la final m'a apucat plansul ca nu mai este.
Story'ul este foarte interesant, coloana sonora e haioasa, personajele sunt foarte bine realizate, iar grafica e interesanta din punctul meu de vedere, pentru k nu pot spune k e printre cea mai frumoasa, dar cu siguranta se numara printre ele. Pe mine m'a distrat la culme si mi'a placut enorm...asa k eu vi'l recomand ca un anime care "trebuie vazut".
Toate situatiile amuzante care urmeaza au, intrun fel sau altul, legatura cu Haruhi si impactul pe care ea il are asupra membrilor clubului.
Okay anime'ul asta a fost ca o raza de soare pentru mine. E unul dintre favoritele mele. Contine tot ce ii trebuie unui anime reusit: comedie la greu, romance, personaje bine realizate. Am ajuns sa vad anime'ul din greseala insa dupa aceea nu m'am mai putut dezlipi de monitor, iar la final m'a apucat plansul ca nu mai este.
Story'ul este foarte interesant, coloana sonora e haioasa, personajele sunt foarte bine realizate, iar grafica e interesanta din punctul meu de vedere, pentru k nu pot spune k e printre cea mai frumoasa, dar cu siguranta se numara printre ele. Pe mine m'a distrat la culme si mi'a placut enorm...asa k eu vi'l recomand ca un anime care "trebuie vazut".
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu