Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Primul manga citit
4 participan?i
:: Anime -Manga-Zone :: Manga Zone
Pagina 1 din 1
Primul manga citit
Hmm ok so care a fost primul vostru manga citit?
Eu sincer aveam vreo 13 ani cand am citit Trigun ,primul meu manga O.o" ,parca asta a fost nu mai stiu asa de bine O.O" ,mi-a placut chiar foarte mult ,desi nu era un manga exceptional ,era placut sa-l citesc si foarte interesant ,trebuie sa recunosc ca pe atunci nu prea stiam cum naiba sa-l citesc de la stanga spre dreapta ,de la dreapta pe stanga WTF? O.o" well si-n cele din urma mi-am dat seama ca un manga is read it from right to left ^^" ,oricum pe atunci preferam sa vad anime-uri ,deoarece din manga nu prea intelegeam asa de bine si parca a fost si Chobits printre primele,dar de atunci am tot citit pana in prezent si mi-am schimbat parerea ,manga-ul e mult mai detaliat si mai original ca anime-ul ,rareori nu se baga intr-un anime filiere ,sau povestea este cu totul altfel ,asta chiar e enervant ,plus ca schimba tot cursul anime-ului >.< ,deci manga-urile sunt mult mai complexe si mai originale ca anime-urile O.o" ,si daca tin eu mai bine minte manga-ul care m-a dus la aceasta concluzie a fost XxxHolic ,this manga FTW! ,mie mi se pare unul dintre cele mai bune manga care le-am citit vreodata ^^ ,dar tot TRigun a fost primul citit nu ca as fi vrut eu ,doar ca mi l-a dat un prieten mai vechi si chiar a inceput sa-mi placa ,nu e printre preferatele mele ,dar merita toate laudele ,e un manga bun si chiar mi-a fost drag sa-l citesc ^^ .
As vrea sa cunosc si parerile voastre ! ^^
Eu sincer aveam vreo 13 ani cand am citit Trigun ,primul meu manga O.o" ,parca asta a fost nu mai stiu asa de bine O.O" ,mi-a placut chiar foarte mult ,desi nu era un manga exceptional ,era placut sa-l citesc si foarte interesant ,trebuie sa recunosc ca pe atunci nu prea stiam cum naiba sa-l citesc de la stanga spre dreapta ,de la dreapta pe stanga WTF? O.o" well si-n cele din urma mi-am dat seama ca un manga is read it from right to left ^^" ,oricum pe atunci preferam sa vad anime-uri ,deoarece din manga nu prea intelegeam asa de bine si parca a fost si Chobits printre primele,dar de atunci am tot citit pana in prezent si mi-am schimbat parerea ,manga-ul e mult mai detaliat si mai original ca anime-ul ,rareori nu se baga intr-un anime filiere ,sau povestea este cu totul altfel ,asta chiar e enervant ,plus ca schimba tot cursul anime-ului >.< ,deci manga-urile sunt mult mai complexe si mai originale ca anime-urile O.o" ,si daca tin eu mai bine minte manga-ul care m-a dus la aceasta concluzie a fost XxxHolic ,this manga FTW! ,mie mi se pare unul dintre cele mai bune manga care le-am citit vreodata ^^ ,dar tot TRigun a fost primul citit nu ca as fi vrut eu ,doar ca mi l-a dat un prieten mai vechi si chiar a inceput sa-mi placa ,nu e printre preferatele mele ,dar merita toate laudele ,e un manga bun si chiar mi-a fost drag sa-l citesc ^^ .
As vrea sa cunosc si parerile voastre ! ^^
Tahrik- Anime Kid
- Numarul mesajelor : 32
Localizare : Kyaaa in my brain O.o' .
Manga/anime : D.Gray-Man ,Rosario+Vampire ,Bitter Virgin ,Xxx Holic / Claymore ,Vampire Knight ,Ergo Proxy
Varsta : 15
Data de inscriere : 11/06/2008
Re: Primul manga citit
Primul manga...hmmm primul manga citit cred ca a fost Air Gear. Am fost like OMG...mi'a placut foarte mult. Desi nu citesc eu manga foarte des asta am stat o groaza de timp ca sa il termin. aratam de zici k eram lipita cu "Super Glue"(sau Picatura) de monitor. Mi'a placut storyline'ul, personajele. Fiecare avea ceva aparte, iar Akito nu inceta sa ma uimeasca nici o clipa.De asemeanea mi'a placut tare mult de Simca, se schimbase radical dupa ce il cunoscuse pe Ikki.
Intr'adevar manga'ul e mai mishto decat anime'ul. E mult mai complex, insa cand am vazut anime'ul fetele personajelor m'au distrus nu alta...am ras cu lacrimi.
In orice caz e un manga de exceptie-parerea mea-care il recomand tutoror cititorilor de manga...
Intr'adevar manga'ul e mai mishto decat anime'ul. E mult mai complex, insa cand am vazut anime'ul fetele personajelor m'au distrus nu alta...am ras cu lacrimi.
In orice caz e un manga de exceptie-parerea mea-care il recomand tutoror cititorilor de manga...
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
*Lmao* credeti sau nu primul meu manga a fost Pokemon xD. Yea, yea Pokemon. That story with the-lil'-yellow-stuff and his-buddy-wearing-a-hat xD. LoL sorry dar le-am uitat numele xD. Well acela a fost primul meu manga. Nici nu mai tin minte de ce m-am apucat sa-l citesc. Oricum pe atunci nu stiam prea multe despre manga and stuff, nici macar nu stiam cum sa citesc o manga. I mean right-left or left-right What the heck O_O ? I was askin' myself xD. But anyway. That was my first manga ^ ^.
RuKia-ChaN- Anime Lover
- Numarul mesajelor : 66
Varsta : 31
Localizare : IchiRuki and Yaoi-ness Land :]
Manga/anime : Manga snob @___@
Varsta : 15 ani
Data de inscriere : 10/06/2008
Mda...de anu asta m`am apucat si eu de manga >.<.Pfff inainte stiam ce e aia,da nu stiam cum se citeste si toate chestiile de genu asta.Ehh..nu a durat mult pana am descoperit cum sta treaba.Pai..primul pas l`am facut Vampire Knight,pot spune ca toata lumea de pe mess care citeau manga imi tot povesteau despre ea:cat de buna e,cum sunt personajele,ca are actiune etc.Ei bine m`am gandit si eu sa ma apuc de citit si uite asa am intrat si eu in lumea manga`urilor.Tin minte ca am stat pana la 4 dimineata ca sa ajung la zi cu ea *pff ce mai vremuri*.Anyway..mi`a placut extrem de mult si de atunci am ramas addicted to shoujo/romance [yeah...asta a fost primul gen de manga cu care am inceput @__@].
:: Anime -Manga-Zone :: Manga Zone
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia
» What Element Are You?