Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
My GFX [fluffy's n00bish]
5 participan?i
My GFX [fluffy's n00bish]
So hell ya I'm still a n00bish ^^ so cateva creatii nu zic ca ar fi minunate ,dar nici varza O_O [asa cred] .
1.Chibi
2.Haotic
3.Stupid -__-'
4.Broken
5.Candle
6.Colo'full
7.So'yui
So astea momentan [unele mai vechi altele mai noi ^^ ]
1.Chibi
2.Haotic
3.Stupid -__-'
4.Broken
5.Candle
6.Colo'full
7.So'yui
So astea momentan [unele mai vechi altele mai noi ^^ ]
Tahrik- Anime Kid
- Numarul mesajelor : 32
Localizare : Kyaaa in my brain O.o' .
Manga/anime : D.Gray-Man ,Rosario+Vampire ,Bitter Virgin ,Xxx Holic / Claymore ,Vampire Knight ,Ergo Proxy
Varsta : 15
Data de inscriere : 11/06/2008
Re: My GFX [fluffy's n00bish]
1.Imi place stilul sig-ului...Personajul este lovely..^_^La fel si brush-urile potrivite.
2.Brush-ul cu linii marcheaza totul..ceea ce imi place...Font-urile sunt cat se poate de ok.^_^
3.Pretty-nice...personajul este cute...Un singur lucru ma deranjeaza...bursh-ul cu ptratele..nush...mi se pare ca nu prea isi avea locul...In orice caz, sig-ul imi place.^_^
4.Daca nu ma insel...Personajul este Suigintou...Render-ul este foarte bine pozitionat...Totul imi place...Este sig-ul meu preferat din toate le tale.^_^
5.Ceva simple si dragut....Imi place datorita faptului ca are nuante asemanatoare...
6.Vad ca ai folosit cev brush-uri ...Unul ma streseaza....cel cu o linie galbena...Oricum sa stii ca in general este destul de reusit...
7.Imi plac efectele ....sunt putin cam ciudate...ma atrag..Dr ma deranjeza faptul ca ai pus border doar pe o margine...Dar sa stii ca si acesta este foarte interesant.
2.Brush-ul cu linii marcheaza totul..ceea ce imi place...Font-urile sunt cat se poate de ok.^_^
3.Pretty-nice...personajul este cute...Un singur lucru ma deranjeaza...bursh-ul cu ptratele..nush...mi se pare ca nu prea isi avea locul...In orice caz, sig-ul imi place.^_^
4.Daca nu ma insel...Personajul este Suigintou...Render-ul este foarte bine pozitionat...Totul imi place...Este sig-ul meu preferat din toate le tale.^_^
5.Ceva simple si dragut....Imi place datorita faptului ca are nuante asemanatoare...
6.Vad ca ai folosit cev brush-uri ...Unul ma streseaza....cel cu o linie galbena...Oricum sa stii ca in general este destul de reusit...
7.Imi plac efectele ....sunt putin cam ciudate...ma atrag..Dr ma deranjeza faptul ca ai pus border doar pe o margine...Dar sa stii ca si acesta este foarte interesant.
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
Ruth la ultima e si sus si jos ,dar sus este cu alb si din acest motiv nu se vede .
Inca ceva nu folosesc brush-uri O.O ,nici macar unul la o signature ,doar un soft overlay ,pentru culoare ,people In rest daca mai trasez cu unul pe acolo [smudge].
Si multumesc Ruth pentru pareri ^^ .
And nu nu folosesc brush-uri ^^ .
Inca ceva nu folosesc brush-uri O.O ,nici macar unul la o signature ,doar un soft overlay ,pentru culoare ,people In rest daca mai trasez cu unul pe acolo [smudge].
Si multumesc Ruth pentru pareri ^^ .
And nu nu folosesc brush-uri ^^ .
Tahrik- Anime Kid
- Numarul mesajelor : 32
Localizare : Kyaaa in my brain O.o' .
Manga/anime : D.Gray-Man ,Rosario+Vampire ,Bitter Virgin ,Xxx Holic / Claymore ,Vampire Knight ,Ergo Proxy
Varsta : 15
Data de inscriere : 11/06/2008
Tahy-chan etto ce as mai putea zice? O_O' sunt o fana a GFX-urilor tale si te descurci foarte bine, chiar imi plac toate xD n_n so good job.
Byo.Shin- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 14
Data de inscriere : 23/06/2008
Super gfx-uri Tahrik ...imi place cum sunt facut...fiecare detaliu din acele gfx-uri e superb...cel putin pot spune ca bine lucrat!!Bravo!!
nt super : D dar cu ce le faci?
Erm .. te rog sa citesti regulile...ai facut spam. Cred ca poti sa mai argumentezi putin. - Anhy
Erm .. te rog sa citesti regulile...ai facut spam. Cred ca poti sa mai argumentezi putin. - Anhy
*Suicide life*- Anime Kid
- Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 01/08/2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia