Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime Online
 Vampire Knight
Ultimele subiecte
» Am picat si eu aici ^^"
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptyDum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-

» Salut am picat din cer!!!!
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptyDum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu

» Oopss...I did it again @_@
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptyDum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu

» De la ce vine nick-ul vostru?
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptySam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia

» What Element Are You?
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptySam Sept 13, 2008 3:06 pm Scris de CrazyDia

» What Anime Eyecolor would you have ?
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptySam Sept 13, 2008 3:04 pm Scris de CrazyDia

» What's Your Personality?
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptySam Sept 13, 2008 3:00 pm Scris de CrazyDia

» What school subject are you?
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptySam Sept 13, 2008 2:58 pm Scris de CrazyDia

» Are you emo?
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptySam Sept 13, 2008 2:55 pm Scris de CrazyDia

» What Color Nail Polish Best Fits You?
Care este tipul de user care va displace?>_>" EmptySam Sept 13, 2008 2:54 pm Scris de CrazyDia

Sondaj

Ce parere ai despre forum?

Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_lcap73%Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_rcap 73% [ 16 ]
Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_lcap14%Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_rcap 14% [ 3 ]
Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_lcap0%Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_rcap 0% [ 0 ]
Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_lcap5%Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_rcap 5% [ 1 ]
Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_lcap9%Care este tipul de user care va displace?>_>" Vote_rcap 9% [ 2 ]

Total voturi : 22

Care este tipul de user care va displace?>_>"

+3
Patience
Anhy-chan
-Star-
7 participan?i

In jos

Care este tipul de user care va displace?>_>" Empty Care este tipul de user care va displace?>_>"

Mesaj Scris de -Star- Vin Iun 13, 2008 4:24 pm

Hmm...Numele topicului este clar>Care este tipul de user care va displace?
La mine sunt cei ce nu isi argumenteaza parerile...pur si simplu nu suport acest lucru...Nu ii inteleg...Nimeni nu ii intelege pe cei ce dau un raspuns gen "Imi place"...>_>"
Ar mai fi cei rautaciosi ...neprietenosi...Nu zic ca ar trebui sa fie deschisi cu toata lumea...dar doar sa incerce sa se simta bine in compania celorlalti...-_-"

-Star-
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 663
Care este tipul de user care va displace?>_>" Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Care este tipul de user care va displace?>_>" Right_bar_bleue

Prestigiu :
Care este tipul de user care va displace?>_>" Left_bar_bleue7 / 1007 / 100Care este tipul de user care va displace?>_>" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 21/05/2008

Sus In jos

Care este tipul de user care va displace?>_>" Empty Re: Care este tipul de user care va displace?>_>"

Mesaj Scris de Anhy-chan Dum Iun 15, 2008 9:49 am

Interesant sunbiect ^_^

Mie nu imi plac useri care vor sa faca pe interesantii prin diferite moduri >_>" ... cei care stiu ce inseamna aia spam si nu vor sa inceteze cu el dupa ce au fost averizati. Si deasemeni userii care citesc descrierile noi venitilor, dar nu se mai deranjeaza sa le ureze bun venit decat anumitor useri -_-"

Si foarte enervanti sunt mozi care atunci cand ai facut prima data spam, sau off topic ... iti si dau warn >_>" .... well eu incerc sa fiu un mod cat mai bun >_< si sper sa nu ajung la asa ceva :( daca aveti problme cu mine ..PM me O_O""

La mine cam atat ar fi ^_^
Anhy-chan
Anhy-chan
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
Care este tipul de user care va displace?>_>" Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Care este tipul de user care va displace?>_>" Right_bar_bleue

Prestigiu :
Care este tipul de user care va displace?>_>" Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Care este tipul de user care va displace?>_>" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 09/06/2008

Sus In jos

Care este tipul de user care va displace?>_>" Empty Re: Care este tipul de user care va displace?>_>"

Mesaj Scris de Patience Mier Iun 18, 2008 10:11 am

Genul de useri care nu imi plac sunt cei care se inscriu pe forumuri si nu posteaza...
Mai sunt cei care nu isi argumenteaza parerile... Pe ei chiar nu ii inteleg... Sunt chiar atat de lazy sa nu mai argumenteze?
Si cei care nu respecta regulile... Pe acestia nu ii suport cel mai mult! Mai ales cand sunt pe forumul meu... Dupa aceea am o gramada de treaba si trebuie sa repar ce au stricat altii... >_<
Patience
Patience
Anime Maniac
Anime Maniac

Numarul mesajelor : 298
Varsta : 28
Localizare : In This World! >.>
Manga/anime : Yu-Yu Hakusho, Death Note, Gravitation, Vampire Knight, Naruto, InuYasha, Jigoku Shoujo, etc.
Varsta : 12 sai

Prestigiu :
Care este tipul de user care va displace?>_>" Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Care este tipul de user care va displace?>_>" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 13/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Ame Mier Iun 18, 2008 3:06 pm

Mie nu imi plac in special cei care te mint pe fata...sau care sunt mult prea incapatanati...Ar mai fi si cei care isi fac 20 mii de nickuri pe acelasi forum. 53
Ame
Ame
Anime Kid
Anime Kid

Numarul mesajelor : 46
Varsta : 30
Varsta : 14

Prestigiu :

Data de inscriere : 15/06/2008

http://Zambareata.deviantart.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Kaari_S. Dum Iun 22, 2008 6:26 pm

Hmmm...interesant subiect...nu imi plac userii care se cred cei mai tari si le dau sfaturi altor membrii despre cum sa se comporte,cand nici ei nu le respecta...nu imi plac cei care posteaza gen :"de acord cu x",sau cei care isi insusesc chestii pe care altcineva le-a facut...de ex au gasit un fanfic si il posteaza,spunand ca ei l-au facut si nu stiu ce...
Kaari_S.
Kaari_S.
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 514
Varsta : 29
Manga/anime : currently watching Kaleido Star

Prestigiu :
Care este tipul de user care va displace?>_>" Left_bar_bleue2 / 1002 / 100Care este tipul de user care va displace?>_>" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 08/06/2008

http://animeeffect.3xforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de crazygirl93 Joi Iul 31, 2008 2:55 am

hmm pai ar fi :
userii care se poarta urat...daca le ceri ajutorul sa iti intoarca spatele..sa iti comenteze postul fara ca sa fie ceva gresit....userii care se cred mare si tari(adica care au fitze si multa prostie in cap)...
crazygirl93
crazygirl93
Anime Maniac
Anime Maniac

Numarul mesajelor : 158
Varsta : 31
Manga/anime : Kaleido Star,Blood+,Rosario+Vampire

Prestigiu :
Care este tipul de user care va displace?>_>" Left_bar_bleue4 / 1004 / 100Care este tipul de user care va displace?>_>" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 03/07/2008

http://iloveanime4ever.3xforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de ayu Joi Iul 31, 2008 11:43 am

Pai chiar nu stiu cum de nu am trecut pe aici pana acum....tipul de useri care imi displace..let's see....

In primul rand sunt cei care se cred destepti, sau incearca sa faca pe desteptii si cred ca doar parerea lor conteaza, iar daca un alt user posteaza la un subiect ei imediat dau reply si isi expun propria parere, netinand cont de userul de mai sus. De exemplu intr'o sectiune anime, tipului astuia de user nu ii place anime'ul si de fiecare data cand vine cineva si posteaza acolo parerea sa buna, el vine si incepe sa comenteze apropo de gusturile celuilat user. I mean -common-nu esti in masura sa comentezi parerile altora.Fiecare are dreptul la opinie. Si nu mi se pare corect sa fie atacat userul....poate ideea lui...

Dupa aceea sunt cei care se inregistreaza pe 100 de forumuri si nu posteaza pe nici unul -_- (simply annying).Sau cei care isi spun areri aiurea, nu le argumenteaza si posteaza doar pentru a avea un numar mare de posturi.

Mai este si tipul acela de useri care nu vorbesc coerent. Nu ma astept la persoane cu diploma, insa incearca si tu cat de cat sa vorbesti corect, nu sa fie doar 2-3 cuvinte acolo aruncate intr'un post pe care nu le poti descifra...

Cam atat deocamdata, daca imi mai amintesc vre'unul mai dau un edit mai tarziu ^^
ayu
ayu
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Care este tipul de user care va displace?>_>" Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Care este tipul de user care va displace?>_>" Right_bar_bleue

Prestigiu :
Care este tipul de user care va displace?>_>" Left_bar_bleue9 / 1009 / 100Care este tipul de user care va displace?>_>" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 11/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum