Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Ultimul anime vizionat integral
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Ultimul anime vizionat integral
So, dupa cum spune titlul vine si intrebarea : Care este ultimul anime vizionat integral? (adica in totalitate, cap-coada)...ar fii o idee buna sa va si spuneti parerea despre el...sa si argumentati...
Asa, ultimul anime pe care tocmai l'am terminat a fost Sukisho!....un shōnen-ai destul de reusit din punctul meu de vedere. Grafica e destul de buna, insa la inceput unii baieti credeam ca sunt fete, pentru ca aratau atat de feminini. Soundtrack'urile sunt destul de interesante si ele, cel de la sfarsit mi'a placut cel mai mult. Povestea de asemenea interesanta, insa la sfarsit m'am cam plictisit. Mi'a placut cand Matsuri le dadea lui Sora si lui Sunao sa faca tot felul de chestii inedite...mai ales cand trebuiau sa imparta cicolata\scrisorile de Ziua Indragostitilor...
Un anime interesant care merita vazut, de iubitorii genului^^
Asa, ultimul anime pe care tocmai l'am terminat a fost Sukisho!....un shōnen-ai destul de reusit din punctul meu de vedere. Grafica e destul de buna, insa la inceput unii baieti credeam ca sunt fete, pentru ca aratau atat de feminini. Soundtrack'urile sunt destul de interesante si ele, cel de la sfarsit mi'a placut cel mai mult. Povestea de asemenea interesanta, insa la sfarsit m'am cam plictisit. Mi'a placut cand Matsuri le dadea lui Sora si lui Sunao sa faca tot felul de chestii inedite...mai ales cand trebuiau sa imparta cicolata\scrisorile de Ziua Indragostitilor...
Un anime interesant care merita vazut, de iubitorii genului^^
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
Re: Ultimul anime vizionat integral
Ultimul anime vazut in intregime a fost Bokura ga Ita. E genul slice of life, romance, shoujo si chiar si drama ici-colo. Un anime de 26 de episoade but foarte complex. Actiunea se desfasoara in pasi repezi but intr-un mod captivant. Trebuie sa recunosc ca au fost momente in care am crezut ca am sa lesin de plictiseala sau momente in care am crezut ca ma dau cu capu' de pereti de prea multa drama XD. But per-total anime-ul e interesant iar ideea in sine e destul de originala [Uneori incepe sa semene putin cu Lovely Complex but nu prea mult anyway ^ ^]. Finalul a fost unul sad, si imprevizibil. Oricum ideea e ca anime-ul merita vizionat, desi are unele defecte minore ^ ^.
RuKia-ChaN- Anime Lover
- Numarul mesajelor : 66
Varsta : 31
Localizare : IchiRuki and Yaoi-ness Land :]
Manga/anime : Manga snob @___@
Varsta : 15 ani
Data de inscriere : 10/06/2008
Pai ultimul e un OVA foarte simpatic-->First Kiss Story. Grafica nu m'a prea impresionat deoarece anime'ul e mai vechi. Nici povestea nu e foart originala, insa in mare anime'ul e simpatic desi nu foarte impresionant. Sfarsitul ce a fost impresionant,pentru ca in rest m'am cam plictisit^_^
ayu- Moderator
Pai ultimul anime care l-am vazut a fost Demonbane, si asta a fost in urma cam cu o saptamana =_= n-am avut timp ca sa incep altul. Well anime-ul e chiar foarte reusit, grafica e de not 10 si perosnajele sunt grozave, si are numai 12 episoade O_O' asta fara sa includem OVA-ul xD.
Byo.Shin- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 14
Data de inscriere : 23/06/2008
Ultimul vazut Bokura Ga Ita...cred ca RuKia-ChaN a spus cam totusl despre el...so in mare parte nu raman prea multe de spus...foarte reusit anime'ul. Desi la inceput nu m'a tentat deloc grafica, pe parcurs m'am obisnuit am inceput chiar sa o simpatizez...personajele foarte bine realizate intr'adevar...iar povestea foarte bine realizata de asemenea. Desi a fost primul anime pe care l'am vazut in care actiunea sa se desfasoare atat de repede^_^
Mi'a placut foarte mult din punct de vedere a vestimentatiei...pentru ca persoanjele isi schimbau hainele, ceea ce rar intalnesti in unele anime'uri ^_^
Merita vazut parerea mea!
Mi'a placut foarte mult din punct de vedere a vestimentatiei...pentru ca persoanjele isi schimbau hainele, ceea ce rar intalnesti in unele anime'uri ^_^
Merita vazut parerea mea!
ayu- Moderator
Ultimul anime vazut...School Days .Ieri l-am terminat.Sper sa nu va asteptati sa va spun ce se intampla,caci nu o sa o fac ^^...Daca vreti sa aflati,uitati-va la anime .Oricum,per total mi-a placut,e unul din acele anime-uri de care nu uiti usor si iti raman drept ''ceva special'' mult timp.
Astazi am fost intr'un anime maniac mood total, nu stiu ce am patit...in prima faza am terminat de vizionat Black Cat, care mi'a placut nespus de mult. Dupa aceea din nehotararea mea am inceput cu Paradise Kiss, care m'a lipit complet de ecran....si bineinteles ca l'am vazut pe tot, intr'o singura zi...plus ca acum m'am apucat de Innocent Venus pe care o sa il termin imediat ^_^
ayu- Moderator
Ultimul anime:Tenjou Tenge-action gender si influente echii(ultima nu prea ma incanta dar...animeul chiar merita vazut).Are 26 de episoade si un OVA.Le-am vazut in 5 zile pentru ca imi lipseste rabdarea de alta data cand il vedeam in doua zile.
Grimm- Anime Kid
- Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 03/07/2008
Ultimul ultimul...hmm...pai a fost Kyou no Go no Ni! (Today In Class 5-2)...o comedie foarte simpatica...4 episoade (OVA). Am ras la unele faze (aproape la tot anime'ul de fapt), atat de tare incat ma prelingeam de pe scaun. E funny. Personajele sunt destul de bine realizate si conturate desi anime'ul e scurt. Fiecare are rolul sau si iesea in evidenta prin ceva. Soudtrack'urile de asemenea bune, iar povestea desi foarte simpla iti dadea senzatia ca vrei sa vezi mai mult.
Il recomand celor care au chef de ras^_^
Il recomand celor care au chef de ras^_^
ayu- Moderator
Subiecte similare
» Primul anime vizionat
» Ultimul episod vazut
» Galerie anime