Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Finaluri triste
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Finaluri triste
Ce anime'uri cu final tragic ati vazut? Sau nu neaparat tragic ,insa trist sau nesatisfacator din punctul vostru de vedere?
Desi majoritatea anime'urilor pe care le'am vazut au avut final fericit, am prins si cateva cu sfarsit mai putin happy. Printre acestea bineinteles se numara Sola, unul dintre cele mai reusite anime'uri pe care le'am vazut, din toate punctele de vere, iar sfarsitul a fost unul dintre cele mai geniale, un final demn de un anime magnific.
Un alt anime la care m'a impresionat foarte mult sfarsitul tragic a fost Ginban Kaleidoscope, care m'a impresionat pana la lacrimi, si cand spun lacrimi...ideea e ca am inundat casa. Desi de la inceput m'am gandit ca nu are cum sa se intample altcumva, am sperat intr'o minune, care insa, nu s'a intamplat, desi cred ca daca se termina altfel nu ma impresiona atat.
Tot printre aceste nemaipomenite anime'uri se afla bineinteles Chrono Crusade, un anime de exceptie, in care nu a lipsit nimic. Totul a fost pus la puct, fiecare particica, iar finalul a fost pe masura, desi imprevizibil.
Si sa nu uit de Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai, care desi nu a avut cel mai tragic final, a fost foarte bine realizat, mi'a parut rau totusi de ''mortile"respective, sau de School Days, a carui final a avut un impact foarte mare asupra mea, a fost imprevizibil si original in adevaratul sens al cuvantului...m'a socat prin aceasta originalitate.
Si nu in ultimul rand Uta Kata, care a avut un final grandios, nu neaparat tragic, insa, care cu siguranta lasa ceva "o lectie invatata" in urma...
Cam atat din partea mea deocamdata...
Desi majoritatea anime'urilor pe care le'am vazut au avut final fericit, am prins si cateva cu sfarsit mai putin happy. Printre acestea bineinteles se numara Sola, unul dintre cele mai reusite anime'uri pe care le'am vazut, din toate punctele de vere, iar sfarsitul a fost unul dintre cele mai geniale, un final demn de un anime magnific.
Un alt anime la care m'a impresionat foarte mult sfarsitul tragic a fost Ginban Kaleidoscope, care m'a impresionat pana la lacrimi, si cand spun lacrimi...ideea e ca am inundat casa. Desi de la inceput m'am gandit ca nu are cum sa se intample altcumva, am sperat intr'o minune, care insa, nu s'a intamplat, desi cred ca daca se termina altfel nu ma impresiona atat.
Tot printre aceste nemaipomenite anime'uri se afla bineinteles Chrono Crusade, un anime de exceptie, in care nu a lipsit nimic. Totul a fost pus la puct, fiecare particica, iar finalul a fost pe masura, desi imprevizibil.
Si sa nu uit de Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai, care desi nu a avut cel mai tragic final, a fost foarte bine realizat, mi'a parut rau totusi de ''mortile"respective, sau de School Days, a carui final a avut un impact foarte mare asupra mea, a fost imprevizibil si original in adevaratul sens al cuvantului...m'a socat prin aceasta originalitate.
Si nu in ultimul rand Uta Kata, care a avut un final grandios, nu neaparat tragic, insa, care cu siguranta lasa ceva "o lectie invatata" in urma...
Cam atat din partea mea deocamdata...
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
Re: Finaluri triste
Bokura ga ita [anime-ul, pentru ca manga-ul is still on-going hehe ^ ^] are un final trist. Oh god my eyes were so covered in tears when I saw it *sob* *sob*. Foarte trist finalul. Nu ma asteptam ca Yano sa mearga intradevar in Tokyo. Ma asteptam sa se razgandeasca in ultimul moment sau ceva de genul and then happy ending but no. That was too much sadness for me *wapes away the tears*. I beg a season II with a happy ending XD !!
RuKia-ChaN- Anime Lover
- Numarul mesajelor : 66
Varsta : 31
Localizare : IchiRuki and Yaoi-ness Land :]
Manga/anime : Manga snob @___@
Varsta : 15 ani
Data de inscriere : 10/06/2008
Re: Finaluri triste
Pai...Elfen Lied. A fost cel mai bun anime horror pe care l-am vazut, dar finalul a fost tragic. tocmai cand Lucy si Nana pareau sa se mai inteleaga a aparut fetita aia in carucior (nu mai stiu cum o chema). S-a batut cu Lucy si, la sfarsit, in ultimu episod, chiar cand ma asteptam la o casnicie fericita, a aparut politia si Lucy a murit
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia
» What Element Are You?
Sam Sept 13, 2008 3:06 pm Scris de CrazyDia