Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime Online
 Vampire Knight
Ultimele subiecte
» Am picat si eu aici ^^"
7th period is a secret EmptyDum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-

» Salut am picat din cer!!!!
7th period is a secret EmptyDum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu

» Oopss...I did it again @_@
7th period is a secret EmptyDum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu

» De la ce vine nick-ul vostru?
7th period is a secret EmptySam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia

» What Element Are You?
7th period is a secret EmptySam Sept 13, 2008 3:06 pm Scris de CrazyDia

» What Anime Eyecolor would you have ?
7th period is a secret EmptySam Sept 13, 2008 3:04 pm Scris de CrazyDia

» What's Your Personality?
7th period is a secret EmptySam Sept 13, 2008 3:00 pm Scris de CrazyDia

» What school subject are you?
7th period is a secret EmptySam Sept 13, 2008 2:58 pm Scris de CrazyDia

» Are you emo?
7th period is a secret EmptySam Sept 13, 2008 2:55 pm Scris de CrazyDia

» What Color Nail Polish Best Fits You?
7th period is a secret EmptySam Sept 13, 2008 2:54 pm Scris de CrazyDia

Sondaj

Ce parere ai despre forum?

7th period is a secret Vote_lcap73%7th period is a secret Vote_rcap 73% [ 16 ]
7th period is a secret Vote_lcap14%7th period is a secret Vote_rcap 14% [ 3 ]
7th period is a secret Vote_lcap0%7th period is a secret Vote_rcap 0% [ 0 ]
7th period is a secret Vote_lcap5%7th period is a secret Vote_rcap 5% [ 1 ]
7th period is a secret Vote_lcap9%7th period is a secret Vote_rcap 9% [ 2 ]

Total voturi : 22

7th period is a secret

3 participan?i

In jos

7th period is a secret Empty 7th period is a secret

Mesaj Scris de Anhy-chan Dum Iun 15, 2008 7:25 pm

7th Period is a secret

7th period is a secret As2lP-Sz5z8wHc8wnLjdUwKTmL9VFm1M

Gen: romance, school life, shoujo
Mangaka: Chiba Kozue
Artist: Chiba Kozue
Status: 3 chapters – completed

Poveste

Shun obisnuia sa fie o tanara restrasa, timida si inchisa in sine. Atunci cand familia ei se muta, iar parintii ei o transfera la o alta scoala, Shun vrea sa profite de aceasta ocazie pentru a se schimba. Astfel ea devine o alta persoana, zambind tot timpul si fiind de acord cu toti in legatura cu orice.
Insa, tanara observa comportamentul noului ei profesor, un profesor tanat. Ea are senzatia ca Sun ii poate observa toate secretele si slabiuciunile. Shun vrea sa se convinga daca ceea ce crede ea este adevarat, iar in timpul unei excursii are ocazia sa il cunoasca mai bine pe profesorul ei, observand ca au foarte multe in comun.

Personaje

Kawazaki Shun

7th period is a secret XJAj2ELd4j8ua4yb2Wa0QY0rOjAzSs0B

Vrand sa se schimbe, Shun se transforma dintr-o fire inchisa si trisita, intr-o persoana care actioneaza in functie de ceilalti. Ea doreste sa se faca placuta tuturor, de aceea nu isi arata personalitatea adevarata. Nu are curaj sa isi exprime adevaratele pareri, de aceea este de acord cu toti in toate, fiindu-i teama sa isi exprime adevarata parere pentru a nu fi respinsa. Atunci cand il cunoate pe Sun, devine agitata, observand ca acesta reuseste sa ii citeasca toate reactiile si sa o inteleaga.

Koshiba Jun

7th period is a secret JK3qIegT1D8kxw43gUGoZKF_6UlzcHqf

Este profesorul lui Shun, considerat ciudat de catre elevi datorita faptului ca este tanar. Cand o cunoaste pe Shun ii dezvaluie faptul ca si el este la fel ca ea, o persoana retrasa si timida si de aceea a reusit sa o inteleaga si sa o ajute. Datorita lui, Shun si-a aratat adevarata persoalitate fata de colegii si prietenii ei.

Parere personala

Am gasit acest manga in timp ce cautam sa citesc ceva scurt. La inceput nu ma asteptam sa fie cine site ce, dar am ramas placut impresionata. Acest manga prezinta relatia dintre un profesor si eleva lui intr-un mod placut, chiar daca nu este vorba despre o relatie propriu-zisa. Modul in care cei doi ajung sa se cunoasca mai bine si motivele care ii aduc impreuna mi-au placut foarte mult, pentru ca nu au fost ca intr-o clasica poveste de dragoste … parerea mea ^^”. Primul lucru pe care l-am observat la acest manga si care m-a atras a fost grafica foarte buna.
Actiunea nu mi s-a parut deloc prezivibila, iar finalul m-a luat prin surprindere. :P Chiar mi-a placut acest manga si daca ar fi sa ii dau o nota, s-ar incadra intre 8-9 ^^

Manga-ul il puteti citi online aici

As vrea foarte mult sa aud parerea voastra despre micul meu review >_< si deasemeni daca v-am facut curiosi sa cititi acest manga >_<
Anhy-chan
Anhy-chan
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
7th period is a secret Left_bar_bleue0 / 1000 / 1007th period is a secret Right_bar_bleue

Prestigiu :
7th period is a secret Left_bar_bleue8 / 1008 / 1007th period is a secret Right_bar_bleue

Data de inscriere : 09/06/2008

Sus In jos

7th period is a secret Empty Re: 7th period is a secret

Mesaj Scris de RuKia-ChaN Mier Iun 18, 2008 9:05 pm

E uber nice manga-ul ^ ^. Thanks for sharing it with us, Anhy *hugs*. L-am citit in aproximativ 15 minute, but l-am citit cu drag. Desi are doar 3 chaptere, e complex si destul de detaliat. Trebuie sa recunosc manga-ka-ul e talentat. Deseneaza foarte frumos si defineste bine emotiile si sentimentele traite de personaje, ceea ce eu apreciez mult la un manga-ka ♥♥. Shun este o tipa tipida, caruia ii este frica sa fie urata si de aceea nu indrazneste sa fie ea insusi. Totusi am fost placut impresioanata cum Jun-chan *drools* a reusit sa o inteleaga si sa vada mai presus de aparente ^ ^. Povestea nu a fost prea complicata and stuff but a fost sweet si cel putin nu au fost lots of lovey-dovey stuff ca si-n alte shoujo-uri XD. Finalul a fost chiar nice. Actually amandoi s-au facut bine intelesi [ atat in ochii cititorilor cat si unul fata de celalalt ] ca se plac chiar daca actually nu s-au sarutat ^ ^.
RuKia-ChaN
RuKia-ChaN
Anime Lover
Anime Lover

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 31
Localizare : IchiRuki and Yaoi-ness Land :]
Manga/anime : Manga snob @___@
Varsta : 15 ani
7th period is a secret Left_bar_bleue1 / 1001 / 1007th period is a secret Right_bar_bleue

Prestigiu :
7th period is a secret Left_bar_bleue0 / 1000 / 1007th period is a secret Right_bar_bleue

Data de inscriere : 10/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Tahrik Vin Iun 27, 2008 10:17 am

Well l-am citit si eu chiar azi ^^ stiam de el ,dar acum l-am si citit .
Nice review Anhy-chan ^^.
So Shun mi se pare o fire ciudata si parca nu stiu ar trebui sa fie ea insusi .Heck ya Jun you're awesome sensei *Lmao* .
Ceea ce nu mi-a placut a fost sfarsitul ,cam tampit pentru mine O_O" ,cel putin eu nu l-am inteles O_O" .Adica yeah Jun i-a spus acele lucruri lui Shun and stuff .But mersi Anhy ca totusi m-ai lamurit un pic ^^ .
In rest ,da manga-ka-ul are o mana talentata hmm numele lui yeah acum mi-am amintit a realizat si manga-ul 24 Colors [Nanaka-chan ^^ ] .
Asa deci sa revenim CHIBA Kozue are manga-uri scurte O.O deci revenim .Strory-line-ul manga-ului very cute ^^ ,in rest daca ar fi sa-i dau o nota ar fi 6-7 ^^ .
Tahrik
Tahrik
Anime Kid
Anime Kid

Numarul mesajelor : 32
Localizare : Kyaaa in my brain O.o' .
Manga/anime : D.Gray-Man ,Rosario+Vampire ,Bitter Virgin ,Xxx Holic / Claymore ,Vampire Knight ,Ergo Proxy
Varsta : 15

Prestigiu :

Data de inscriere : 11/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum