Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Jurnal ^_^ ...
5 participan?i
:: Divertisment :: Diary Zone
Pagina 1 din 1
Jurnal ^_^ ...
OK....aici cine doreste poate sa povesteasca ce a facut in ziua respectiva ... prin ce peripetii a trecut and so on ^_^
Anhy-chan- Moderator
- Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
Re: Jurnal ^_^ ...
Hmm...desi inca nu s-a terminat ziua, pot povesti pe scurt...M-am trezit dimineata...aproximativ la ora 9...Am deschis pc-ul si...cam pe la ora 12...(cand trebuia sa merg la scoala), am aflat ca trebuie sa aducem toate cartile...>_>Anyway..Nu am intarziat...In timpul pauzei, o prietena a cazut si s-a lovit la picior...iar eu am alergat precum o crazy dupa bibliotecara sa-i dau 2 carti...[privesc partea buna...daca nu i le dadeam...imi scadea 4 puncte la purtare]...
Finally....dupa ce mi-a scris mediile in carnet, am plecat acasa...Pe drum s-a izbit un baiat cu o bicicleta in mine si mi-a trezit nervisorii...
Finally....dupa ce mi-a scris mediile in carnet, am plecat acasa...Pe drum s-a izbit un baiat cu o bicicleta in mine si mi-a trezit nervisorii...
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
Eu astazi am avut o zi ciudata -_-"
Am dat un test la mate ... pe care ni l-a corectat tot in aceasi ora si ne-a si incheiat mediile O_O ... apoi nea aduc cele 3 teste la chimie ... toate pe care le-am dat in semestrul asta O_<, dar am aflat cat am luat doar la ultimul test, adica doar la cel de ieri ... adica 7 -_-". faza este ca in catalog saptele a devenit un 9 si un 10 *lol* ... asa k media mea la chimie este 10 ^_^ I'm very happy ... asa ... am plecat de la ultimele 2 ore ... m-am invartot prin casa ceva timp si acum stau la pc ^^"
Am dat un test la mate ... pe care ni l-a corectat tot in aceasi ora si ne-a si incheiat mediile O_O ... apoi nea aduc cele 3 teste la chimie ... toate pe care le-am dat in semestrul asta O_<, dar am aflat cat am luat doar la ultimul test, adica doar la cel de ieri ... adica 7 -_-". faza este ca in catalog saptele a devenit un 9 si un 10 *lol* ... asa k media mea la chimie este 10 ^_^ I'm very happy ... asa ... am plecat de la ultimele 2 ore ... m-am invartot prin casa ceva timp si acum stau la pc ^^"
Anhy-chan- Moderator
- Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
Eu..M'am trezit si am invatat invatat invatat...>.<'..Apoi am mers la scoala la premiere si am fost alsaltata de diplome..Si apoi am mers la english si apoi am mers in vizita[acum sunt in vizita]si probabil ca voi merge acasa si'mi voi face bagajele pentru ca maine plec...Si apoi logic ca ma voi culca deoarece ma trezesc la ca s apot pleca pe la jumate.. Gata
QuisQ- Admin
- Numarul mesajelor : 397
Localizare : In you head..*____________*
Manga/anime : La nimic..O___O\\\\\\\\\\\\\\\'
Varsta : 12 ani^^
Pai azi... M-am trezit pe la vreo 6:40 ^_^ si am inceput sa sar in pat de veselie pt. ca sunt in vacanta
Apoi am dat drumul la PC si am vorbit cu o colega pe Mess... Dupa ce am mancat m-am gandit sa mai postez pe un forum. Apoi am mancat cirese si am incercat sa le si vand pe Mess (daca vreti, mai am. Le vadn cu 1 leu bucata ^.^), in timp ce ascultam muzica...
Apoi am mers pana la o vecina pt. ca m-a exasperat cu o zi in urma sa merg la ea Si cand am venit am vorbit pe Mess, apoi am mers afara, apoi a venit de afara pt. ca a inceput sa ploaie...
Gata
Apoi am dat drumul la PC si am vorbit cu o colega pe Mess... Dupa ce am mancat m-am gandit sa mai postez pe un forum. Apoi am mancat cirese si am incercat sa le si vand pe Mess (daca vreti, mai am. Le vadn cu 1 leu bucata ^.^), in timp ce ascultam muzica...
Apoi am mers pana la o vecina pt. ca m-a exasperat cu o zi in urma sa merg la ea Si cand am venit am vorbit pe Mess, apoi am mers afara, apoi a venit de afara pt. ca a inceput sa ploaie...
Gata
Patience- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 298
Varsta : 28
Localizare : In This World! >.>
Manga/anime : Yu-Yu Hakusho, Death Note, Gravitation, Vampire Knight, Naruto, InuYasha, Jigoku Shoujo, etc.
Varsta : 12 sai
Data de inscriere : 13/06/2008
Ei sa vedem...M'am trezit pe la 8 si mi'am dat seama ca sunt in vacanta. Avand in vedere ca e vineri, a trebuit sa fac curatenie si ordine, ca in fiecare vineri. Zis si facut. dupa aceea m'am pus pe descarcat niste programele si joculete din lipsa de ocupatie...
Am iesit la un peek de rollerblading cu prietenii, totul super okay, dupa care am venit acasa si m'am pus un peek in pat sa ma odihnesc, insa am adormit. Trezirea a fost un peek fortata pentru ca mi'a sunat telefonul...
Dupa care, mi'am amintit ca trebuie sa duc filmul pe care l'am inchiriat ieri. Totul rezolvat, a inchiriat inca unul (de parca imi e greu sa le descarc de pe net)...si akm postez pe super dragalasul forum...
So that's all
Am iesit la un peek de rollerblading cu prietenii, totul super okay, dupa care am venit acasa si m'am pus un peek in pat sa ma odihnesc, insa am adormit. Trezirea a fost un peek fortata pentru ca mi'a sunat telefonul...
Dupa care, mi'am amintit ca trebuie sa duc filmul pe care l'am inchiriat ieri. Totul rezolvat, a inchiriat inca unul (de parca imi e greu sa le descarc de pe net)...si akm postez pe super dragalasul forum...
So that's all
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
:: Divertisment :: Diary Zone
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-