Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
P...Problema..>__<''
3 participan?i
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Naruto
Pagina 1 din 1
P...Problema..>__<''
Problema:Se zice ca Pain[liderul Akatsuki]este de fapt Yondaime[Minato,tatal lui Naruto]...O__O''...And Konan[memebra Akatsuki si prietena lui Pain]...Cum ca ar fi..Kushina[mama lui Naruto]Cam se leaga toate astea,nu?Sa dovedid ca Tobi e de fapt Madara..>__>De ce sa nu fie si Pain Yondaime sau Konan Kushina?^^Astept parerile voastre...^^Si voi reveni mai tarziu cu un raspuns^^
QuisQ- Admin
- Numarul mesajelor : 397
Localizare : In you head..*____________*
Manga/anime : La nimic..O___O\\\\\\\\\\\\\\\'
Varsta : 12 ani^^
Data de inscriere : 09/06/2008
Re: P...Problema..>__<''
Uhm, am citit despre teoria asta ieri seara pe la ora 3 noaptea, doar ca nu pot sa`mi aduc aminte mare lucru acum. ^^'
Oricum, parerea mea pe moment ar fi ca Pein nu e Minato, si Konan nu e Kushina. Dar cine stie ce`i trece lui Kishimoto prin cap despre chestia asta. >.>
Despre Kushina nu stim nimic, dar ar fi ciudat ca ea sa fie Konan...nu prea seamana deloc. (Totusi in anime`uri totul e posibil)
Cat despre Pein si Minato, Minato nu a murit defapt cand a folosit Dead Demon Consuming Seal pentru a pune Kyuubi in Naruto? Pe langa asta, ar fi cam aiurea sa se dea mort doar ca dupa aia sa se duca in Akatsuki si sa fie rau. ^^" Ar fi totusi posibil ca Pein (Care se dovedeste a fi Minato pe parcurs), asa pe la sfarsitul anime`ulu/manga`ului intr`un moment dramatic si alea alea, sa`i spuna lui Naruto ceva ca e tatal lui si blah blah blah, insa multi fani s`au gandit la asta si "surpriza" nu va mai fi asa de mare (pe langa asta anime`ul ar incepe sa semene cu o telenovela).
Cam asta ar fi parerea mea, sper ca intelege`ti ceva din ce am scris. ^^" Exprimarea mea e varza in postul asta.
Oricum, parerea mea pe moment ar fi ca Pein nu e Minato, si Konan nu e Kushina. Dar cine stie ce`i trece lui Kishimoto prin cap despre chestia asta. >.>
Despre Kushina nu stim nimic, dar ar fi ciudat ca ea sa fie Konan...nu prea seamana deloc. (Totusi in anime`uri totul e posibil)
Cat despre Pein si Minato, Minato nu a murit defapt cand a folosit Dead Demon Consuming Seal pentru a pune Kyuubi in Naruto? Pe langa asta, ar fi cam aiurea sa se dea mort doar ca dupa aia sa se duca in Akatsuki si sa fie rau. ^^" Ar fi totusi posibil ca Pein (Care se dovedeste a fi Minato pe parcurs), asa pe la sfarsitul anime`ulu/manga`ului intr`un moment dramatic si alea alea, sa`i spuna lui Naruto ceva ca e tatal lui si blah blah blah, insa multi fani s`au gandit la asta si "surpriza" nu va mai fi asa de mare (
Cam asta ar fi parerea mea, sper ca intelege`ti ceva din ce am scris. ^^" Exprimarea mea e varza in postul asta.
Yume- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 203
Localizare : Pe un porcusor magic zburator
Manga/anime : Naruto, Naruto Shippuden, Death Note etc.
Data de inscriere : 21/06/2008
Plus de asta, desi antrenati tot de Jiraya...Pain si Konan au fost orfani dintr'un alt sat(altul decat Konoha). Pein are rin'negan ceea ce Minato nu a avut [pentru ca nu avea nici un fel de dojutsu]. Plus de asta Kushina a murit cand l'a nascut pe Naruto (sau cel putin asa se spune, deocamdata).
- Spoiler:
- Anyway nu cred k minato l'ar fii ucis vreodata pe Jiraya avand in vedere cat de mult tinea la el.
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
So...E foarte adevarat...But nu se stie niciodata...Am citit pe un forum cunoscut de toti fanii Naruto si adminul a zis ca este posibil ca atunci cand a facut jutsul cu sigiliul sa fi innebunit,asa devenind de partea raului...Si...In legatura cu Rin'Nenganul nu scrie NICAIERI ca Minato nu a avut vreun donjutsu^^Poate l'a avut si nu l'a folosit niciodata.......Kushina..:SE ZICE ca ar fi murit dar NU SE STIE SIGUR^^
Si topicul asta chiar mi'a dat o idee...Jiraya a murit,k?Oare ce'ar fi lasat scris pe spatele broastei?Parerea mea personala e ste ca a scris despre parintii lui Naruto..^^dar sa asteptam.."Cu rabdarea treci si marea"^^"......Offf...Incurcate's caile lui Kishimoto'san..
Si topicul asta chiar mi'a dat o idee...Jiraya a murit,k?Oare ce'ar fi lasat scris pe spatele broastei?Parerea mea personala e ste ca a scris despre parintii lui Naruto..^^dar sa asteptam.."Cu rabdarea treci si marea"^^"......Offf...Incurcate's caile lui Kishimoto'san..
QuisQ- Admin
- Numarul mesajelor : 397
Localizare : In you head..*____________*
Manga/anime : La nimic..O___O\\\\\\\\\\\\\\\'
Varsta : 12 ani^^
Data de inscriere : 09/06/2008
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Naruto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!