Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Yuri vs. Leon
3 participan?i
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Yuri vs. Leon
Eu il aleg pe Leon xD. Yuri e mult prea inganfat uneori, si in plus e un tradator, ne? O_O' si el a cauzat, intr-un fel sau altul, moartea lui Sophie.
Leon ... si el e putin cam fitos si se crede mult prea priceput la toate x.x' dar totusi ceea ce face el o ajuta intr-u fel pe Sora sa devina mai puternica, sa vada ca poate mai mult, si in plus Leon isi doreste sa-i indeplineasca visul lui Sophie si chiar o face.
Deci eu sunt sigura ca-l aleg pe Leon ^^'
Leon ... si el e putin cam fitos si se crede mult prea priceput la toate x.x' dar totusi ceea ce face el o ajuta intr-u fel pe Sora sa devina mai puternica, sa vada ca poate mai mult, si in plus Leon isi doreste sa-i indeplineasca visul lui Sophie si chiar o face.
Deci eu sunt sigura ca-l aleg pe Leon ^^'
Byo.Shin- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 14
Data de inscriere : 23/06/2008
Re: Yuri vs. Leon
Il aleg tot pe Leon.Firea sa trista ma impresioneaza...Regretul combinat cu suspinul fata de moartea surorii lui este coplesitor...pt mine...Ma impresioneaza modul sau de a fi...Caracterul sau...Trecutul i-a influentat prezentul si viitorul....ceea ce nu este in tocmai bine...Dar in orice caz...Aceasta pierdere l-a facut mai puternic...
Yuri este genul de persoana putin ...prefacuta....Binevoitor mai mereu...ceea ce ma deranjeaza enorm.
Yuri este genul de persoana putin ...prefacuta....Binevoitor mai mereu...ceea ce ma deranjeaza enorm.
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
Re: Yuri vs. Leon
Eu il aleg pe Leon pentru ca de cand a murit sora lui Sophie sa schimbat foarte mult dar desi caracterul lui arata ca e rece el are momente in care isi arata cealalta fata.Este puternic si incearca uneori sa o ajute pe Sora.Leon o vede pe Sophie in Sora,si incearca sa ii indeplineasca visul !Yuri este inganfat,desi a ajutato pe Sora mai ales la Acrobatia Ingerului nu pot trece cu vederea faptul ca a vrut sa ruineze Kaleido Stage si este o persoana prefacuta.
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia
» What Element Are You?