Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Urooboe Uroboros!
:: Anime -Manga-Zone :: Manga Zone
Pagina 1 din 1
Urooboe Uroboros!
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: 2008
Genres: Romance
Authors: Obata, Takeshi (Art), NisiOisin (Story)
Serialization: Weekly Shounen Jump Japan
Urooboe Uroboros! este o alta creatie geniala a lui Takeshi Obata , care din pacate este One-shot T-T'
Ei bine , este vorba despre un student nou intr-o anumita scoala,pe nume Kakizaki Kokera ( care pare sa fie un fel de versiune mai ciudata a lui L cu parul roscat O____O' ) care este obligat de "Harimoto Senior" ~ una dintre cele doua surori Harimoto sa fie iubitul surorii ei mai mici.
Minagi (Harimoto Senior) era obisnuita sa o apere pe sora ei mai mica inca de cand acestea erau copii.Lui Tobari (Harimoto Junior) nu ii place faptul ca sora ei o trateaza ca pe un copil si ca o apara mereu,si se decide sa incerce sa schimbe asta.
Personaje
Tobari Harimoto ~ Harimoto Junior
Minagi Harimoto ~ Harimoto Senior
Kakizaki Kokera
Minagi Harimoto ~ Harimoto Senior
Kakizaki Kokera
~ Well,gomene pt atat de putine informatii,daca as fi avut mai mult as fi postat,dar avand in vedere ca aparut anul acesta si ca este doar One-shot nu pot sa scot prea multe lucruri x_____x'
Anyway,Urooboe Uroboros mie personal mi-a placut foarte mult , pentru ca e o idee originala si interesanta . Pacat totusi ca e one-shot si ca nu exista si anime T.T ( ar fi fost interesant XD ) . Takeshi Obata face cele mai tari personaje @.@ Ei bine , pe coperta Kakizaki nu seamana prea mult cu L dar in manga are unele momente in care chiar seamana cu el O.o' . Minagi mi-a placut XD . E un personaj interesant , desi nu chiar original,but anyway mi-a placut mult mai mult decat Tobari,pentru ca ea e prea enervanta X.X in special cand repeta anumite cuvinte ( imi si amintesc de pe la inceputul maga-ului cand spunea intr-una " I love you I love you I love you I love you" X________X' Desi Takeshi Obata face personaje superbe si originale ( desi cred ca i-a placut prea mult L avand in vedere ca Kakizaki seamana putin cu el ~ sau poate e doar imaginatia mea de vina O_O' ) exista si cate un personaj enervant,in cazul manga-ului acesta - Tobari , in cazul mangaului Death Note - Misa XD .
Anyway eu va recomand acest manga pentru ca este reusit si zic ca ar fi pacat sa nu il cititi macar putin ( in special cei carora le place Death Note XD credeti-ma , un manga facut de Takeshi Obata e aur XD ) avand in vedere ca este si One-shot si il terminati repede O.o
:: Anime -Manga-Zone :: Manga Zone
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia
» What Element Are You?