Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Moderatori
2 participan?i
:: Moderare forum ::
Pagina 1 din 1
Moderatori
M-am gandit...sa le dau datorii moderatorilor.
Deci:
-Echipa 1.
1.Kaari va fi responsabila de inchiderea topicurilor deja existente...a celor ce au in mod special la baza spam-ul/off-topicul...Va fi si responsabila de inchiderea topicurilor de la sectiunea "Welcome here", dupa o saptamana ce au fost formate.
2.Ayu -are datoria de va fi responsabila de inchiderea topicurilor deja existente...a celor ce au in mod special la baza spam-ul/off-topicul...Si de a le muta in Recycle Bin.
Echipa 2.
1.Anhy are datoria de a edita mesajele userilor gen off topic/spam(gen 2,3 cuvinte in postare...).Are de asemenea datoria de a cenzura mesajele ce incalca regula nr. 2.
Deci:
-Echipa 1.
1.Kaari va fi responsabila de inchiderea topicurilor deja existente...a celor ce au in mod special la baza spam-ul/off-topicul...Va fi si responsabila de inchiderea topicurilor de la sectiunea "Welcome here", dupa o saptamana ce au fost formate.
2.Ayu -are datoria de va fi responsabila de inchiderea topicurilor deja existente...a celor ce au in mod special la baza spam-ul/off-topicul...Si de a le muta in Recycle Bin.
Echipa 2.
1.Anhy are datoria de a edita mesajele userilor gen off topic/spam(gen 2,3 cuvinte in postare...).Are de asemenea datoria de a cenzura mesajele ce incalca regula nr. 2.
Ultima editare efectuata de catre Haiire Ruth in Vin Iul 04, 2008 1:13 pm, editata de 7 ori
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
Re: Moderatori
Eu sunt de acord,si sti asta,doar ca am o mica nelamurire ^^...ayu ce face?asta nu am inteles...Pt ca din cate observ si ea este mod,si chiar merita sa fie ^^.
Re: Moderatori
Buna intrebare.Sa-mi editez si mesajul de mai sus si sa iti zic si aici:
Ayu -are datoria de va fi responsabila de inchiderea topicurilor deja existente...a celor ce au in mod special la baza spam-ul/off-topicul...Si de a le muta in Recycle Bin.
P.S.Este in echipa cu tine, Kaari.XD
Ayu -are datoria de va fi responsabila de inchiderea topicurilor deja existente...a celor ce au in mod special la baza spam-ul/off-topicul...Si de a le muta in Recycle Bin.
P.S.Este in echipa cu tine, Kaari.XD
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
:: Moderare forum ::
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@