Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime Online
 Vampire Knight
Ultimele subiecte
» Am picat si eu aici ^^"
Caracterizeaza userul de deasupra EmptyDum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-

» Salut am picat din cer!!!!
Caracterizeaza userul de deasupra EmptyDum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu

» Oopss...I did it again @_@
Caracterizeaza userul de deasupra EmptyDum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu

» De la ce vine nick-ul vostru?
Caracterizeaza userul de deasupra EmptySam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia

» What Element Are You?
Caracterizeaza userul de deasupra EmptySam Sept 13, 2008 3:06 pm Scris de CrazyDia

» What Anime Eyecolor would you have ?
Caracterizeaza userul de deasupra EmptySam Sept 13, 2008 3:04 pm Scris de CrazyDia

» What's Your Personality?
Caracterizeaza userul de deasupra EmptySam Sept 13, 2008 3:00 pm Scris de CrazyDia

» What school subject are you?
Caracterizeaza userul de deasupra EmptySam Sept 13, 2008 2:58 pm Scris de CrazyDia

» Are you emo?
Caracterizeaza userul de deasupra EmptySam Sept 13, 2008 2:55 pm Scris de CrazyDia

» What Color Nail Polish Best Fits You?
Caracterizeaza userul de deasupra EmptySam Sept 13, 2008 2:54 pm Scris de CrazyDia

Sondaj

Ce parere ai despre forum?

Caracterizeaza userul de deasupra Vote_lcap73%Caracterizeaza userul de deasupra Vote_rcap 73% [ 16 ]
Caracterizeaza userul de deasupra Vote_lcap14%Caracterizeaza userul de deasupra Vote_rcap 14% [ 3 ]
Caracterizeaza userul de deasupra Vote_lcap0%Caracterizeaza userul de deasupra Vote_rcap 0% [ 0 ]
Caracterizeaza userul de deasupra Vote_lcap5%Caracterizeaza userul de deasupra Vote_rcap 5% [ 1 ]
Caracterizeaza userul de deasupra Vote_lcap9%Caracterizeaza userul de deasupra Vote_rcap 9% [ 2 ]

Total voturi : 22

Caracterizeaza userul de deasupra

+3
RuKia-ChaN
Anhy-chan
-Star-
7 participan?i

In jos

Caracterizeaza userul de deasupra Empty Caracterizeaza userul de deasupra

Mesaj Scris de -Star- Lun Iun 09, 2008 8:57 pm

Aici trebuie sa caracterizati userul care posteaza inaintea voastra...Expuneti-va parerile despre el, spundand cat mai multe lucruri.^_^

-Star-
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 663
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Prestigiu :
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue7 / 1007 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Data de inscriere : 21/05/2008

Sus In jos

Caracterizeaza userul de deasupra Empty Re: Caracterizeaza userul de deasupra

Mesaj Scris de Anhy-chan Mier Iun 11, 2008 7:46 am

Ruth ... imi plac e foarte mult de ea 11 ... este o tripa foarte de treaba si un admin bun ^_^ .... ador creatiiile ei in PS *_* face niste bannere extraordinare 47 ... este ingaduitoare si grijulie ^_^ Anhy loves ya, too 26 O_O"
Anhy-chan
Anhy-chan
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Prestigiu :
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Data de inscriere : 09/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de RuKia-ChaN Mier Iun 11, 2008 2:12 pm

Anhy. Esti o tipa awesome.
Esti funny, simpatica, cute, nice, lovely, and so on and so on.
Oricum ti-am mai spus eu de multe ori ce parere am despre tine ^ ^.
So, Me loves ya, te-he Caracterizeaza userul de deasupra 334nk35
RuKia-ChaN
RuKia-ChaN
Anime Lover
Anime Lover

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 31
Localizare : IchiRuki and Yaoi-ness Land :]
Manga/anime : Manga snob @___@
Varsta : 15 ani
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Prestigiu :

Data de inscriere : 10/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Patience Sam Iun 21, 2008 12:12 pm

RuKia-ChaN

Esti de treaba, simpatica, draguta, destul de activa si amuzanta.
Imi pare rau ca nu ne prea cunoastem, dar sper sa o facem curand.. {daca nu curand, atunci candva.. X)) }
Patience
Patience
Anime Maniac
Anime Maniac

Numarul mesajelor : 298
Varsta : 28
Localizare : In This World! >.>
Manga/anime : Yu-Yu Hakusho, Death Note, Gravitation, Vampire Knight, Naruto, InuYasha, Jigoku Shoujo, etc.
Varsta : 12 sai

Prestigiu :
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Data de inscriere : 13/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ayu Sam Iun 21, 2008 12:18 pm

Patience...

esti o fata super de treaba parerea mea, foarte activa (cel putin in ultimul timp din cate am observat eu)...ai simtul umorului-funny intr'un cuvant- and really -simpatique-

*hugs* 11
ayu
ayu
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Prestigiu :
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue9 / 1009 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Data de inscriere : 11/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de QuisQ Sam Iun 21, 2008 7:42 pm

My dear ayu

Draguta,cuminte,calma,intelegatoare,activa....E de treaba si adooorrr setul ei[mai ales fetita]...Well...Very very nice&cute^^ *1 thousand hugs for my ayu^^* 51
QuisQ
QuisQ
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 397
Localizare : In you head..*____________*
Manga/anime : La nimic..O___O\\\\\\\\\\\\\\\'
Varsta : 12 ani^^

Prestigiu :
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue6 / 1006 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Data de inscriere : 09/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Byo.Shin Lun Iun 23, 2008 4:15 pm

Well Konan-chan xD
Esti un user foarte activ, care intotdeauna stie sa-si exprime parerea si sa-si argumenteze posturile, esti un user de treaba si respecti regulile, esti sociabila.
Byo.Shin
Byo.Shin
Anime Maniac
Anime Maniac

Numarul mesajelor : 177
Varsta : 14

Prestigiu :

Data de inscriere : 23/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ayu Joi Iul 10, 2008 7:10 pm

Hmm let's see Byo.Shin. Nu te cunosc foarte foarte bine insa din activitatea ta de pe forum imi dau seama ca esti o persona de treaba, esti hotarata si stii ce vrei. Ai o cultura destul de buna in ceea ce priveste anime'urile. Esti cat de cat activa si respecti regulile. Bineinteles mi se pare ca esti foarte sociabila.
Imi place ca iti argumentezi fiecare post si ai originalitatea in argumentari si in alegeri.
Ai preferintele tale si nu te lasi usor influentata de alte persoane. Esti talentata cand vine vorba de GFX.

so cam atat...cred^_^
ayu
ayu
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo

Prestigiu :
Caracterizeaza userul de deasupra Left_bar_bleue9 / 1009 / 100Caracterizeaza userul de deasupra Right_bar_bleue

Data de inscriere : 11/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum