Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Hinata Hyuuga
+4
Iker Casillas
QuisQ
-Star-
Khadija
8 participan?i
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Naruto
Pagina 1 din 1
Khadija- Anime Kid
- Numarul mesajelor : 32
Varsta : 15
Data de inscriere : 09/06/2008
Re: Hinata Hyuuga
Hinata este persoana tipica...timida...ar face orice pt. a scapa de acest aspect...dar totusi...desi reuseste sa devina mai puternica, nu reuseste sa-si invinga sensibilitatea adanc accentuata de-a lungul episoadelor.Datorita acestei trasaturi, reuseste sa piarda destule oportunitati ce i-ar fi adus destule avantaje.
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
NeNeNe...^^[intram si la R.O.D the Tv ]Pai..Dca incearca ea asa de mult sa se maturizez....Ca din 300 de epidoade tot a avut oportunitatea...De ce nu a facut'o?Sa recunoasteam unica greseala e a lui Kishimoto ca nu s'a gandid la urmari^^Poate a vazut cineva Shippuudenul si intr'ul episod cand vine Naruto parca de la intalnirea aia cu Akatsuki[sau cand pleaca]se intalneste cu Hinata si ea de ATATA TIMIDITATE LESINA!!!Helloo!!!!!WELCOME in secolul 21!!!!!Nu exista asa ceva...>.<'[off:Eu de exemplu daca m'as intalni cu Sasuke l'as saruta de fata cu Sakura^^"]Haida ca ma enervez cu mica mataita si fac spam...Mi'am adus aminte..In celalalt topic"Sakura or Hinata"parca cineva a zis Hinata ca e mai puternica si nu am mai apucat sa zic si mi'a fost lene sa faca edit dar zic acum...Hinata e mai piternica deoarece are Byakuganul?Never!Nu vedeti ca nici nu stie sa'l foloseasca?Eh..ca l'a folosit ea de 2 ori bine a fost partea a 2-a..Naiba stie cum a putut..>.<'Deci eu zic ca e mai bine fara Hinata in anime..Dar si u Hinata in anime fara mataieli..^^"
QuisQ- Admin
- Numarul mesajelor : 397
Localizare : In you head..*____________*
Manga/anime : La nimic..O___O\\\\\\\\\\\\\\\'
Varsta : 12 ani^^
Hinata e o persoana timida...poate prea timida cateodata....face alegeri gresite ( cea mai mare e faptul ca ii place de Naruto) si are noroc cu colegii ei Shino si Kiba care o protejeaza mereu
Iker Casillas- Anime Lover
- Numarul mesajelor : 84
Varsta : 12
Da, si eu cred ca uneori exagereaza cu timiditatea ^^ Dar in afara de asta, mie chiar imi place de ea. Adica nu puteti nega faptul ca are si multe calitati, right? E puternica, destul de ambitioasa, e loiala, isi ajuta mereu prietenii, se poarta frumos cu cei din jur etc. Eu una am o parere ff buna despre ea si as putea zice ca se numara printre pesonajele mele favorite din Naruto.
Desi timiditatea ei are un nivel cam ridicat Hinata se lupta cu chestia asta foarte mult...nu stiu daca ati observat, insa ea a incercat de multe ori sa isi invinga timiditatea prin atrenamente, cu toate ca nu a prea reusit. Desi cateodata are sanse grozave, pe care le rateaza atat de prostesc, eu tot o admir. Are curaj, si mai ales si'a creat tehnicile proprii, adaptate stilului ei de viata. Pana si Neji a inceput sa o respecte din ceea ce am vazut eu, si nu doar de aparente ci in adevaratul sens al cuvantului...pot spune ca e si isteata nu doar datorita chestiei cu jutsu'urile, insa a reusit sa iasa din cateva situatii si fara ajutorul altora^^
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
Hinata este prea timida si fricoasa in prima faza.
Ma enerveaza la ea ca nu are curajul de a ii spune lui Naruto ca il iubeste...
Nu stiu cum am putut sa cred mai de mult ca seaman cu ea... M-am inselat complet... Nu cred ca voi semana vreodata cu ea...
Revenind la subiect... Este puternica, in ciuda faptului ca e fricoasa >_>"... A putut sa lupte atat de mult cu Neji in luptele Chunin incat si eu m-am mirat
Imi place la ea faptul ca desi a pierdut lupta cu Neji, s-a ambitionat si a inceput sa se antreneze serios.
Desi am zis intr-un alt topic ca nu imi place de ea, aici am zis ca imi place la ea ca s-a ambitionat... Anyway... Sunt o ciudata...
Ma enerveaza la ea ca nu are curajul de a ii spune lui Naruto ca il iubeste...
Nu stiu cum am putut sa cred mai de mult ca seaman cu ea... M-am inselat complet... Nu cred ca voi semana vreodata cu ea...
Revenind la subiect... Este puternica, in ciuda faptului ca e fricoasa >_>"... A putut sa lupte atat de mult cu Neji in luptele Chunin incat si eu m-am mirat
Imi place la ea faptul ca desi a pierdut lupta cu Neji, s-a ambitionat si a inceput sa se antreneze serios.
Desi am zis intr-un alt topic ca nu imi place de ea, aici am zis ca imi place la ea ca s-a ambitionat... Anyway... Sunt o ciudata...
Patience- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 298
Varsta : 28
Localizare : In This World! >.>
Manga/anime : Yu-Yu Hakusho, Death Note, Gravitation, Vampire Knight, Naruto, InuYasha, Jigoku Shoujo, etc.
Varsta : 12 sai
Data de inscriere : 13/06/2008
Mie Personal Nu Prea Imi Place....Poate Chiar Deloc....Adik,Pur Si Simplu Are O Timiditate...Exagerata. (Sa lesini cand cineva vine la tine si sa te ascunzi knd il vezi...inteleg ca e indragostita De Naruto dar nici chiar asa )
Am vazu de ulte Ori comentariul:" Hinata e Foarte Puternica "(NU Numai Aici...)
Singurul Motiv Este pt. ca Are Byakuganu Kre Nu Prea Stie Sa Il Foloseasca Calumea...Dar Cat De Cat pot Spune Ca E Puternica...adik Si-a Facut Propriul Jutsu...Nu Am Nimik Inpotriva Ei Da fana Nici atat Sa Fiu
Am vazu de ulte Ori comentariul:" Hinata e Foarte Puternica "(NU Numai Aici...)
Singurul Motiv Este pt. ca Are Byakuganu Kre Nu Prea Stie Sa Il Foloseasca Calumea...Dar Cat De Cat pot Spune Ca E Puternica...adik Si-a Facut Propriul Jutsu...Nu Am Nimik Inpotriva Ei Da fana Nici atat Sa Fiu
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Naruto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia
» What Element Are You?