Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Parerea voastra despre anime
3 participan?i
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Nana
Pagina 1 din 1
Parerea voastra despre anime
Hmm.. ca 2 pesonaje mi-au placut enorm de mult: Nana roackeritza, nu atata pentru muzica pe care o asculta care imi place si mie cat pentru caracterul ei. E genu' ala de fata cold on the outside but warm on the inside. Iar relatia ei cu Ren (Hachi ar trebui sa ia lectii de "cum sa mentii o relatie mai mult de 2 saptamani in 10 pasi simpli") mi s-a parut asa de sweeet... Faptul ca dupa atata timp s-au reintalnit si tot simteau acea dragoste de la inceput mi s-a parut amazing. o.O
Iar Ren-kun is hoot. De fapt e singurul baiat care mi-a placut din Nana. Si Takumi cat de cat, in fine.
M-a impesionat coloana sonora, a fost reusita si grafica minutios realizata cat si povestea in sine. Adica daca madame Ai Yazawa ar mai fi lucrat un pic la temperamentul lui Hachi si i-ar fi adaugat macar o vaga urma de maturitate a fi fost un anime de nota 10+.
In concluzie pot spune ca mi-a placut acest anime si merita vizionat.
Iar Ren-kun is hoot. De fapt e singurul baiat care mi-a placut din Nana. Si Takumi cat de cat, in fine.
M-a impesionat coloana sonora, a fost reusita si grafica minutios realizata cat si povestea in sine. Adica daca madame Ai Yazawa ar mai fi lucrat un pic la temperamentul lui Hachi si i-ar fi adaugat macar o vaga urma de maturitate a fi fost un anime de nota 10+.
In concluzie pot spune ca mi-a placut acest anime si merita vizionat.
Re: Parerea voastra despre anime
Copy - paste FTW
La Nana am ajuns sa ma uit datorita discutiilor de pe unele forumuri, deasemeni m-a atras foarte mult si grafica neobisnuita a acestui animeu *_*
Inca din primul episod acest animeu as reusit sa ma impresioneze. Si incepand cu acel prim episod totul mi s-a parut extraordinar O_O"
Actiunea nu este deloc previzibila, lucru care m-a facut sa indragesc acest animeu/manga enorm de mult. Niciodata nu am stiut la ce sa ma astept in unele momente si atunci cand aveam unele banuieli s-a dovedit ca actiunea a luat o intorsatura extrem de neasteptata^^
Deasemeni coloana sonora este una de exceptie (dupa parerea mea)
Melodiile Olivie Lufnik sunt unele foarte frumoase si astfel am devenit o mare fana a ei ^_^
Nu mi-a placut faptul ca animeul s-a terminat asa brusc si de aceea m-am apucat si de manga. Si nu doar din acest motiv, ci si din cauza ca eram extrem de curioasa sa aflu ce se intampla in continuare.
In mare Nana mi se pare un animeu/manga foarte de reusit cu o poveste foarte impresionanta, ce pune in evidenta viata persoanelor de diferite categorii sociale intr-un mod foarte realist ^_^
La Nana am ajuns sa ma uit datorita discutiilor de pe unele forumuri, deasemeni m-a atras foarte mult si grafica neobisnuita a acestui animeu *_*
Inca din primul episod acest animeu as reusit sa ma impresioneze. Si incepand cu acel prim episod totul mi s-a parut extraordinar O_O"
Actiunea nu este deloc previzibila, lucru care m-a facut sa indragesc acest animeu/manga enorm de mult. Niciodata nu am stiut la ce sa ma astept in unele momente si atunci cand aveam unele banuieli s-a dovedit ca actiunea a luat o intorsatura extrem de neasteptata^^
Deasemeni coloana sonora este una de exceptie (dupa parerea mea)
Melodiile Olivie Lufnik sunt unele foarte frumoase si astfel am devenit o mare fana a ei ^_^
Nu mi-a placut faptul ca animeul s-a terminat asa brusc si de aceea m-am apucat si de manga. Si nu doar din acest motiv, ci si din cauza ca eram extrem de curioasa sa aflu ce se intampla in continuare.
In mare Nana mi se pare un animeu/manga foarte de reusit cu o poveste foarte impresionanta, ce pune in evidenta viata persoanelor de diferite categorii sociale intr-un mod foarte realist ^_^
Anhy-chan- Moderator
- Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
Re: Parerea voastra despre anime
Desi am vazut doar 2 episode...deocamdata pot sa zic ca mi-a placut actiunea complexa care parca isi are radacinile in realitate...Diferenta intre Hachi si Nana este una imensa...desi numele lor sunt identice, caracterele lor se diferentiaza enorm...Pot zice ca este un anime ciudat...(nu ma intrebati de ce>_>)...Pur si simplu ma atrage datorita acestui aspect...Este reusit...^_^
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
Subiecte similare
» Parerea voastra despre Anime-Fantasy
» Pareri despre anime
» Parerea voastra
» Parerea voastra
» Parerea voastra
» Pareri despre anime
» Parerea voastra
» Parerea voastra