Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime Online
 Vampire Knight
Ultimele subiecte
» Am picat si eu aici ^^"
Parerea voastra despre anime EmptyDum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-

» Salut am picat din cer!!!!
Parerea voastra despre anime EmptyDum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu

» Oopss...I did it again @_@
Parerea voastra despre anime EmptyDum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu

» De la ce vine nick-ul vostru?
Parerea voastra despre anime EmptySam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia

» What Element Are You?
Parerea voastra despre anime EmptySam Sept 13, 2008 3:06 pm Scris de CrazyDia

» What Anime Eyecolor would you have ?
Parerea voastra despre anime EmptySam Sept 13, 2008 3:04 pm Scris de CrazyDia

» What's Your Personality?
Parerea voastra despre anime EmptySam Sept 13, 2008 3:00 pm Scris de CrazyDia

» What school subject are you?
Parerea voastra despre anime EmptySam Sept 13, 2008 2:58 pm Scris de CrazyDia

» Are you emo?
Parerea voastra despre anime EmptySam Sept 13, 2008 2:55 pm Scris de CrazyDia

» What Color Nail Polish Best Fits You?
Parerea voastra despre anime EmptySam Sept 13, 2008 2:54 pm Scris de CrazyDia

Sondaj

Ce parere ai despre forum?

Parerea voastra despre anime Vote_lcap73%Parerea voastra despre anime Vote_rcap 73% [ 16 ]
Parerea voastra despre anime Vote_lcap14%Parerea voastra despre anime Vote_rcap 14% [ 3 ]
Parerea voastra despre anime Vote_lcap0%Parerea voastra despre anime Vote_rcap 0% [ 0 ]
Parerea voastra despre anime Vote_lcap5%Parerea voastra despre anime Vote_rcap 5% [ 1 ]
Parerea voastra despre anime Vote_lcap9%Parerea voastra despre anime Vote_rcap 9% [ 2 ]

Total voturi : 22

Parerea voastra despre anime

3 participan?i

In jos

Parerea voastra despre anime Empty Parerea voastra despre anime

Mesaj Scris de AkAShA Mier Iun 11, 2008 7:26 am

Hmm.. ca 2 pesonaje mi-au placut enorm de mult: Nana roackeritza, nu atata pentru muzica pe care o asculta care imi place si mie cat pentru caracterul ei. E genu' ala de fata cold on the outside but warm on the inside. Iar relatia ei cu Ren (Hachi ar trebui sa ia lectii de "cum sa mentii o relatie mai mult de 2 saptamani in 10 pasi simpli") mi s-a parut asa de sweeet... Faptul ca dupa atata timp s-au reintalnit si tot simteau acea dragoste de la inceput mi s-a parut amazing. o.O
Iar Ren-kun is hoot. De fapt e singurul baiat care mi-a placut din Nana. Si Takumi cat de cat, in fine.
M-a impesionat coloana sonora, a fost reusita si grafica minutios realizata cat si povestea in sine. Adica daca madame Ai Yazawa ar mai fi lucrat un pic la temperamentul lui Hachi si i-ar fi adaugat macar o vaga urma de maturitate a fi fost un anime de nota 10+.
In concluzie pot spune ca mi-a placut acest anime si merita vizionat.
AkAShA
AkAShA
Anime Kid
Anime Kid

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 30
Varsta : 14
Parerea voastra despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parerea voastra despre anime Right_bar_bleue

Prestigiu :
Parerea voastra despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parerea voastra despre anime Right_bar_bleue

Data de inscriere : 10/06/2008

http://crayola-crayons.hi5.com

Sus In jos

Parerea voastra despre anime Empty Re: Parerea voastra despre anime

Mesaj Scris de Anhy-chan Mier Iun 11, 2008 7:36 am

Copy - paste FTW 45

La Nana am ajuns sa ma uit datorita discutiilor de pe unele forumuri, deasemeni m-a atras foarte mult si grafica neobisnuita a acestui animeu *_*

Inca din primul episod acest animeu as reusit sa ma impresioneze. Si incepand cu acel prim episod totul mi s-a parut extraordinar O_O"

Actiunea nu este deloc previzibila, lucru care m-a facut sa indragesc acest animeu/manga enorm de mult. Niciodata nu am stiut la ce sa ma astept in unele momente si atunci cand aveam unele banuieli s-a dovedit ca actiunea a luat o intorsatura extrem de neasteptata^^

Deasemeni coloana sonora este una de exceptie (dupa parerea mea)
Melodiile Olivie Lufnik sunt unele foarte frumoase si astfel am devenit o mare fana a ei ^_^

Nu mi-a placut faptul ca animeul s-a terminat asa brusc si de aceea m-am apucat si de manga. Si nu doar din acest motiv, ci si din cauza ca eram extrem de curioasa sa aflu ce se intampla in continuare.

In mare Nana mi se pare un animeu/manga foarte de reusit cu o poveste foarte impresionanta, ce pune in evidenta viata persoanelor de diferite categorii sociale intr-un mod foarte realist ^_^
Anhy-chan
Anhy-chan
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14

Prestigiu :
Parerea voastra despre anime Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Parerea voastra despre anime Right_bar_bleue

Data de inscriere : 09/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de -Star- Mier Iun 11, 2008 8:30 am

Desi am vazut doar 2 episode...deocamdata pot sa zic ca mi-a placut actiunea complexa care parca isi are radacinile in realitate...Diferenta intre Hachi si Nana este una imensa...desi numele lor sunt identice, caracterele lor se diferentiaza enorm...Pot zice ca este un anime ciudat...(nu ma intrebati de ce>_>)...Pur si simplu ma atrage datorita acestui aspect...Este reusit...^_^

-Star-
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 663

Prestigiu :
Parerea voastra despre anime Left_bar_bleue7 / 1007 / 100Parerea voastra despre anime Right_bar_bleue

Data de inscriere : 21/05/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum