Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Pareri -Yu Yu Hakusho
4 participan?i
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Yu Yu Hakusho
Pagina 1 din 1
Pareri -Yu Yu Hakusho
Nu cred ca sunt foarte multe persoane care sa nu fii vazut Yu Yu Hakusho, macar cateva episoade daca nu in intregime, datorita existentei Animax'ului.
So, ce parere v'ati facut despre el? Ce impresie v'a lasat?
Desi eu nu am Animax, am vazut cateva episoade nu imi amintesc unde, si mi'a placut atat de mult incat am spus ca trebuie sa il vad. Si asa m'am pus pe vizionat.
Anime'ul nu pot spune ca este in totalitate original, deoarece stiti voi, mai sunt si alte anime'uri pe tema aceasta; insa povestea este cu totul speciala. Coloana sonora de asemenea este buna, iar personajele sunt printre cele mai neobisnuite.Fiecare are ceva special, nici unul nu seamana cu celalalt. imi place povestea, in mare. Desgur ca orice alt anime, cu un numar atat de mare de episoade are si minusurile sale, de exemplu unele episoade de umplutura, insa in rest povestea e buna, grafica la fel (avand in vedere ca nu e printre cele mai noi), soundtrack'ul dragutz.
Ce pot sa spun, pentru iubitorii genului, merita vazut^_^...
So, ce parere v'ati facut despre el? Ce impresie v'a lasat?
Desi eu nu am Animax, am vazut cateva episoade nu imi amintesc unde, si mi'a placut atat de mult incat am spus ca trebuie sa il vad. Si asa m'am pus pe vizionat.
Anime'ul nu pot spune ca este in totalitate original, deoarece stiti voi, mai sunt si alte anime'uri pe tema aceasta; insa povestea este cu totul speciala. Coloana sonora de asemenea este buna, iar personajele sunt printre cele mai neobisnuite.Fiecare are ceva special, nici unul nu seamana cu celalalt. imi place povestea, in mare. Desgur ca orice alt anime, cu un numar atat de mare de episoade are si minusurile sale, de exemplu unele episoade de umplutura, insa in rest povestea e buna, grafica la fel (avand in vedere ca nu e printre cele mai noi), soundtrack'ul dragutz.
Ce pot sa spun, pentru iubitorii genului, merita vazut^_^...
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
Re: Pareri -Yu Yu Hakusho
Pai, desi nu l-am vazut in intregime, pot spune ca mi-a placut destul de mult. Coloana sonora buna, originalitatea personajelor... Doar grafica e putin cam... 'necolorata' ca sa zic asa...
Povestea este geniala si uimitoare... Iar reclama de pe Animax cu "Povestea lui Yusuke a inceput cand a murit..." m-a lasat cu gura cascata, desi stiam asta...
Deci, in concluzie este un anime bun si merita vazut
Povestea este geniala si uimitoare... Iar reclama de pe Animax cu "Povestea lui Yusuke a inceput cand a murit..." m-a lasat cu gura cascata, desi stiam asta...
Deci, in concluzie este un anime bun si merita vazut
Patience- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 298
Varsta : 28
Localizare : In This World! >.>
Manga/anime : Yu-Yu Hakusho, Death Note, Gravitation, Vampire Knight, Naruto, InuYasha, Jigoku Shoujo, etc.
Varsta : 12 sai
Data de inscriere : 13/06/2008
E un anime destul de dragut si bine realizat. Povestea este foarte interesanta si captivanta, iar personajele sunt destul de bine realizate, aici ma refer la povestea si personalitatile lor. Coloana sonora e foarte buna, dar ce nu-mi prea place la acest anime este grafica, e cam slabuta.
Byo.Shin- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 14
Data de inscriere : 23/06/2008
La inceput nu mi-a placut, dar, din plictiseala, mai dadeam din cand in cand pe Animax si m-a facut curioasa. Ce-mi place e ca nu se sfarseste cand ti-e lumea mai draga...are episoade destule. pe langa bataia traditionala, sunt episoade la care mori de ras, in special cele in care apare Kuwabara.
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Yu Yu Hakusho
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia
» What Element Are You?