Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Pareri Vampire Knight
+3
RuKia-ChaN
Anhy-chan
-Star-
7 participan?i
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Vampire Knight
Pagina 1 din 1
Pareri Vampire Knight
Hmm...Am vizionat pana acum toate episoadele realizate din anime...Huh...eu am o parere foarte buna despre ele...Personajele...in cazul meu cred ca sunt destul de bine realizate...ador categoriiile in care se incadreaza:comedy, drama, romance, supernatural....
Actiune este prelungita pe o perioada lunga de timp...ceea ce imi place foarte mult...
Care sunt parerile voastre despre acest anime?Expuneti-le, argumentandu-le...^_^
Actiune este prelungita pe o perioada lunga de timp...ceea ce imi place foarte mult...
Care sunt parerile voastre despre acest anime?Expuneti-le, argumentandu-le...^_^
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
Re: Pareri Vampire Knight
Vampire Knight imi place foarte mult <3 ... grafica este de exceptie si personajele imi plac mult ..ideea cu vampiri este foarte interesanta ... si povestea in sine ma atrage ^_^ Sound-ul si el este foarte frumos ... nu am nimic de reprosat ^_^
Anhy-chan- Moderator
- Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
Anime-ul VK, from my pov, nu se ridica la asteptarile multor fani, avand in vedere ca manga-ul e exceptional realizat. Mie imi place grafica, e chiar uber nice but e clar ca se putea mult mai bine. In manga personajele sunt desenate magnific as putea spune, si le da un aspect aparte but in anime nu stiu, parca le-au facut cam prea comune, oarecum. Nu stiu cum sa explic. Anyway XD. Cat despre coloana sonora, well eu ador OP-ul but ED-ul lasa de dorit [my opinion] Coloana sonora e ok, but cam srew up in unele parti. Hmm mi se pare ca animatorii se cam grabesc. I mean nu e bine sa fie lenti [ de exmplu ca si animatorii de la Naruto Shippuuden ] but nici sa inainteze asa de mult si de repede. I mean manga-ul are deocamdata doar 39 de chaptere, right ? Ce se va intampla cu anime-ul cand va ajunge manga-ul din urma [ nu cred ca va mai dura mult pana se va intampla asta ] ? Se va intra intr-un arc de fillere or what ? In fine, per-tottal anime-ul e ok but avand in vedere ca manga-ul este foarte popular, cred ca animatorii puteau sa-l realizeze ceva mai bine ^ ^ . Yep. As always manga rocks my socks hehe xD !!
RuKia-ChaN- Anime Lover
- Numarul mesajelor : 66
Varsta : 31
Localizare : IchiRuki and Yaoi-ness Land :]
Manga/anime : Manga snob @___@
Varsta : 15 ani
Data de inscriere : 10/06/2008
Well Vampire Knigth se afla printre anime-urile mele preferate dar este manga-ul meu preferat
[Hino Matsuri FTW ! peeps !!] .
Cum a spus si my adorable Rukia ,anime-ul cam lasa de dorit la partea grafica [fata de manga] ,dar nu e devaztator ,oricum apare destul de repede O.O si chiar as fi curioasa daca o sa bage filiere ,God -__-' Coloana sonora in rest, opening-ul foarte kewl .On/Off l-au realizat foarte bine ^^ si ending-ul ,. Well eu il ador Mana a fost foarte inspirat ,iar vocea lui Wakeshima Kanon ,e foarte diferita si sa fiu sincera melodia Still Doll e foarte potrvita realizand-o pe Yuuki ca fiin Elegant Ghotic Lolita ^^ .Personajele anime-ului sunt interesante ,desi in manga sunt cum am mai spus sunt mult mai bine realizati ,am ajuns cu anime-ul la ep 10 ^^ si cu manga-ul la chapter 40 . Este un anime interesant [manga-ul rocks my soul] si merita vizionat ^^ .
Per total e un anime de nota 8 pentru mine dar manga-ul de 10 .Mai ales ca sunt o fana a cuplului Zeki [Zero x Yuuki ] ,So in rest povestea este complexa ,fiidn shojo O.O ,imi place foarte mult ,mai ales subiectul ,care este despre vampiri .So VK FTW ! ppl !!
[Hino Matsuri FTW ! peeps !!] .
Cum a spus si my adorable Rukia ,anime-ul cam lasa de dorit la partea grafica [fata de manga] ,dar nu e devaztator ,oricum apare destul de repede O.O si chiar as fi curioasa daca o sa bage filiere ,God -__-' Coloana sonora in rest, opening-ul foarte kewl .On/Off l-au realizat foarte bine ^^ si ending-ul ,. Well eu il ador Mana a fost foarte inspirat ,iar vocea lui Wakeshima Kanon ,e foarte diferita si sa fiu sincera melodia Still Doll e foarte potrvita realizand-o pe Yuuki ca fiin Elegant Ghotic Lolita ^^ .Personajele anime-ului sunt interesante ,desi in manga sunt cum am mai spus sunt mult mai bine realizati ,am ajuns cu anime-ul la ep 10 ^^ si cu manga-ul la chapter 40 . Este un anime interesant [manga-ul rocks my soul] si merita vizionat ^^ .
Per total e un anime de nota 8 pentru mine dar manga-ul de 10 .Mai ales ca sunt o fana a cuplului Zeki [Zero x Yuuki ] ,So in rest povestea este complexa ,fiidn shojo O.O ,imi place foarte mult ,mai ales subiectul ,care este despre vampiri .So VK FTW ! ppl !!
Ultima editare efectuata de catre Tahrik in Mier Iul 02, 2008 8:23 pm, editata de 1 ori
Tahrik- Anime Kid
- Numarul mesajelor : 32
Localizare : Kyaaa in my brain O.o' .
Manga/anime : D.Gray-Man ,Rosario+Vampire ,Bitter Virgin ,Xxx Holic / Claymore ,Vampire Knight ,Ergo Proxy
Varsta : 15
Data de inscriere : 11/06/2008
Well din cate stiu eu de toate sunt 26 episoade si pana acum au aparut numai 12 sau 13... 12 traduse pe engleza, cu subtitrare bineinteles xD. E un anime foarte interesant si imi place mai ales ca e cu vampiri @_@' pana acum am vazut numai 10 episoade si de manga inca nu m-am apucat ca sa fac o comparatie dar anime-ul e absolut genial xD imi place mult povestea, grafica e perfecta. De opening pur si simplu m-am indragostit, adica melodia... iar de ending... e Kanon e Still Doll normal ca o ador xD deci coloana sonora e si ea geniala. Chiar e un anime de nota 10 si merita vazut ^_^
my personaje preferate xD: Zero si Yuuki-chan ^_^
my personaje preferate xD: Zero si Yuuki-chan ^_^
Byo.Shin- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 14
Data de inscriere : 23/06/2008
Umm .. Puteti sa ma injurati, prefer anime`ul, si nu manga`ul, care mi se pare plictisitor si are o grafica stupida. Cel putin, Zero arata oribil spre deosebire de anime, unde este absolutely cute <333.
Povestea e putin cam ciudata X__X, adica eu stiam ca lumina zilei le face rau vampirilor O.o Anyway, ideea cu scoala in care invata si oamenii si vampirii este interesanta, cel putin pe mine m`a captivat ^^.
Personaje preferate .. Cred ca Zero si Kaname, nu ma pot decide intre ei . They`re both so cuuteeee *.* . Imi mai place si Ichijo si Akatsuki ^^.
Nu le suport pe Yuuki si pe Ruka. Sunt ca niste lipitori pentru Zero si Kaname, gosh, nici sa respire nu ii lasa X____________X.
Si Shizuka ma streseaza, din cauza faptului ca l`a facut pe Zero vampir ... Si cand ma gandesc cat a suferit pentru asta .. T_T
Coloana sonora mi`a placut, asa am devenit fana On/Off ^^.
Vampire Knight si`a rezervat un loc important in lista cu anime`urile preferate <3
Povestea e putin cam ciudata X__X, adica eu stiam ca lumina zilei le face rau vampirilor O.o Anyway, ideea cu scoala in care invata si oamenii si vampirii este interesanta, cel putin pe mine m`a captivat ^^.
Personaje preferate .. Cred ca Zero si Kaname, nu ma pot decide intre ei . They`re both so cuuteeee *.* . Imi mai place si Ichijo si Akatsuki ^^.
Nu le suport pe Yuuki si pe Ruka. Sunt ca niste lipitori pentru Zero si Kaname, gosh, nici sa respire nu ii lasa X____________X.
Si Shizuka ma streseaza, din cauza faptului ca l`a facut pe Zero vampir ... Si cand ma gandesc cat a suferit pentru asta .. T_T
Coloana sonora mi`a placut, asa am devenit fana On/Off ^^.
Vampire Knight si`a rezervat un loc important in lista cu anime`urile preferate <3
Akeginu- Anime Kid
- Numarul mesajelor : 18
Localizare : Cyanide Sun
Manga/anime : Claymore, Ergo Prozy, Vampire Knight, Rozen Maiden
Data de inscriere : 25/07/2008
Hmm...cum spun pe multe alte forumuri *mda..nu ma pot abtine sa nu zic chestiile astea >.<* am crezut ca voi dezamagita cand am aflat case va face si anime dupa manga.De ce am crezut asta?Pai..pentru ca...manga e tare buna *acum s`au cam traznit aia si lungesc macaroana,devine enervant >.>*,cu o poveste si niste personaje impresionante <33.Pfff...cand am vazut primul episod am ramas O.O",mi`a placut la nebunie si mi`am dat seama ca m`am inselat complet si ca nu a fost nici o dezamagire @__@.Singurul lucru care nu mi`a placut a fost faptul ca...au mers prea repede cu actiunea X__X,mda..m`am multumit cu momentele YukixZero care sunt prezente si in manga (doar ca sunt mai multe >.>) si cu suspansul din unele parti.In ceea ce priveste coloana sonora...etto...mi`a placut foarte tare openingul,endingul mai putin *poate pentru ca a fost prea lent*.Anyway..acum ramane sa asteptam sezonu; 2 si sa vedem ce`o mai fi *sper sa nu bage aia episoade de umplutura O_O;;*
:: Anime -Manga-Zone :: Anime Zone :: Vampire Knight
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia
» What Element Are You?