Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Prestigiu ...
+7
ayu
Patience
Khadija
Iker Casillas
QuisQ
-Star-
Anhy-chan
11 participan?i
:: Membri :: Karma&Prestigiu
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Prestigiu ...
Ok ... aici puteti posta atunci cand vreti sa oferiti prestigiu ^^" unu membru al forumului si sa aveti motive intemeiate, pentru ca altfel nu vor fi luate in considerate. ^^ Puteti adauga si singuri puncte la prestigiu ... aici doar trebuie sa mentionati ciu i-ati dat si motivul.
Ultima editare efectuata de catre Anhy-chan in Mier Iun 11, 2008 8:10 pm, editata de 1 ori
Anhy-chan- Moderator
- Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
Re: Prestigiu ...
-Eu ii voi adauga lui Anhy un punct la prestigiu,Este o persoana foarte de treaba...M- ajutat foarte mult cu forumul...Este calma si inteligenta...Merita din plin.... : Este un moderator excelent.
-Si inca un punct lui KoNaN...Este un user foarte de treaba ,respecta regulile si este activa.
-Si inca un punct lui KoNaN...Este un user foarte de treaba ,respecta regulile si este activa.
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
Si eu vreau sa ofer^^
[+1]Lui Anhy...Spam nici nu stie ce inseamna...^^E activa,draguta,inteligenta si imi place caracterul ei..[nu ca o cunsoc prea bine dar din cate stiu^^]
[+1]Lui Ruth..Nu..Nu e pay-back...Ci doar ca e o admina excelenta si stie cum sa conduca acest minunat site^^
[+1]Lui Anhy...Spam nici nu stie ce inseamna...^^E activa,draguta,inteligenta si imi place caracterul ei..[nu ca o cunsoc prea bine dar din cate stiu^^]
[+1]Lui Ruth..Nu..Nu e pay-back...Ci doar ca e o admina excelenta si stie cum sa conduca acest minunat site^^
QuisQ- Admin
- Numarul mesajelor : 397
Localizare : In you head..*____________*
Manga/anime : La nimic..O___O\\\\\\\\\\\\\\\'
Varsta : 12 ani^^
Un punct de prestigiu pentru Ruth fiindca e admina acestui forum si se descurca si un punct pentru Anhy fiindca nu cunoaste spamul si m-a fakt si pe mn sa renunt la el :D
Iker Casillas- Anime Lover
- Numarul mesajelor : 84
Varsta : 12
un punct lui Ruth si unul lui KoNaN
Ruth ----->Este admina forumului si e fffff buna cu membri.
KoNaN---->Este un membru bun si activ,si i-am acordat acest punct chiar dak nu il/o cunosc..
Ruth ----->Este admina forumului si e fffff buna cu membri.
KoNaN---->Este un membru bun si activ,si i-am acordat acest punct chiar dak nu il/o cunosc..
Khadija- Anime Kid
- Numarul mesajelor : 32
Varsta : 15
Am inca un punct de prestigiu:
+ 1 pt. Anhy...Este foarte intelegatoare...Un moderator excelent...M-a ajutat la multe chestii...si inca ma mai ajuta...^_^Este extrem de rabdatoare si are idei uimitoare.
+1 pt. KoNaN...este un user foarte activ, intelegator si evita din plin spam-ul.^_^
+ 1 pt. Anhy...Este foarte intelegatoare...Un moderator excelent...M-a ajutat la multe chestii...si inca ma mai ajuta...^_^Este extrem de rabdatoare si are idei uimitoare.
+1 pt. KoNaN...este un user foarte activ, intelegator si evita din plin spam-ul.^_^
-Star-- Admin
Eu vreau sa ii ofer lui ayu un punct la prestigiu pentru ca este foarte activa, postezaza si la sectiunea manga/anime si pentru ca este o tipa de treaba ^_^ ... Hope there's no problem ..Ruth-can ^^
Anhy-chan- Moderator
No problem, Anhy^_^Chiar il merita.
Inca un punct pt. ayu...de la mine...^_^Este un user foarte activ si intelegator ...evita spam-ul si dupa cum a zis si Anhy, posteaza la sectiunea anime.
Inca un punct pt. ayu...de la mine...^_^Este un user foarte activ si intelegator ...evita spam-ul si dupa cum a zis si Anhy, posteaza la sectiunea anime.
-Star-- Admin
Vreau sa ii ofer un punct pentru Ruth pentru ca mi-a facut setul cu (,) Kurama
Patience- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 298
Varsta : 28
Localizare : In This World! >.>
Manga/anime : Yu-Yu Hakusho, Death Note, Gravitation, Vampire Knight, Naruto, InuYasha, Jigoku Shoujo, etc.
Varsta : 12 sai
Data de inscriere : 13/06/2008
Okay so it's not payback or something like that...
[+1] Lui Ruth pentru ca are niste idei magnifice, plus ca e un admin super okay
[+1] Lui Anhy-chan pentru ca e un moderator de admirat, de fiecare data la locul potrivit
[+1] Lui Ruth pentru ca are niste idei magnifice, plus ca e un admin super okay
[+1] Lui Anhy-chan pentru ca e un moderator de admirat, de fiecare data la locul potrivit
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
Problem solved ^_^ demo punctul lui Ruth din partea lui Patience inca nu l-am adaugat pentru ca nu stiu daca ... >_>" este argumentat ... cred ca punctele ar trebui sa se refere strict la activitatea de pe forum >_>.... Ruth daca tu consideri ca este bine poti sa ti-l adaugi tu ^_^ gomen >_<
Anhy-chan- Moderator
Eu as vrea sa ii adaug un punct la prestigiu lui Patience...
Este un user activ care respecta regulile si este de treaba dupa cate am observat.XD
Este un user activ care respecta regulile si este de treaba dupa cate am observat.XD
-Star-- Admin
Un punct la prestigiu lui Yume Ruth.
Este o admina foarte buna, se poarta frumos cu membrii, si este de treaba.
Este o admina foarte buna, se poarta frumos cu membrii, si este de treaba.
Patience- Anime Maniac
Manga/anime : Yu-Yu Hakusho, Death Note, Gravitation, Vampire Knight, Naruto, InuYasha, Jigoku Shoujo, etc.
yeah ... ii voi pune acum ^_^
Si eu as vrea sa ii adaug lui Patience un punct ... este foarte activa si posteaza la sectiuni cat mai divese *hugs* ^^
Si eu as vrea sa ii adaug lui Patience un punct ... este foarte activa si posteaza la sectiuni cat mai divese *hugs* ^^
Anhy-chan- Moderator
Mersi, Anhy-chan.
So... Vreau sa ii adaug si eu un punct la prestigiu lui Anhy. Este foarte de treaba, activa, o moderatoare excelenta si e buna cu userii.
So... Vreau sa ii adaug si eu un punct la prestigiu lui Anhy. Este foarte de treaba, activa, o moderatoare excelenta si e buna cu userii.
Patience- Anime Maniac
Si eu vreau sa ofer^^
So....+1 for my ayu because is a very active member,cute&nice girl^^[ayu..te ajung eu din urma cu posturileeee!! ]I'm sorry dar am uitat pe cineva...m'am luat cu posturile si am uitat de ea..sry Kaname><
Deci +1 for Kaname beacuse ..e si ea un activ membru,draguta...si sper sa aiba mai multe posturi decat noi..^^
So....+1 for my ayu because is a very active member,cute&nice girl^^[ayu..te ajung eu din urma cu posturileeee!! ]I'm sorry dar am uitat pe cineva...m'am luat cu posturile si am uitat de ea..sry Kaname><
Deci +1 for Kaname beacuse ..e si ea un activ membru,draguta...si sper sa aiba mai multe posturi decat noi..^^
Ultima editare efectuata de catre KoNaN in Joi Iun 19, 2008 2:25 pm, editata de 1 ori
QuisQ- Admin
Ei bine....Vreau si eu sa ofer 2 prestigii ^_^
1 Pt. Ayu pt. k e foarte activa si e de treaba ^_^
Si unu pt KoNaN pt. aceleas motive:e activa si e de treaba ^_^
1 Pt. Ayu pt. k e foarte activa si e de treaba ^_^
Si unu pt KoNaN pt. aceleas motive:e activa si e de treaba ^_^
So eu vreau sa ofer cate un puct pentru :
[KoNaN]
si ----->pentru ca sunt foarte active astazi, atat de active incat ma sperie, pe deasupra par si de treaba desi nu le cunosc f. bine ^_^
[Kaname]
[KoNaN]
si ----->pentru ca sunt foarte active astazi, atat de active incat ma sperie, pe deasupra par si de treaba desi nu le cunosc f. bine ^_^
[Kaname]
ayu- Moderator
Vreau sa ii adaug un punct lui KoNaN.
Este foarte activa, de treaba, se poarta frumos, respecta regulile si este foarte draguta.
Si un punct lui ayu. Din aceleasi motive. + ca are multe postari...
Este foarte activa, de treaba, se poarta frumos, respecta regulile si este foarte draguta.
Si un punct lui ayu. Din aceleasi motive. + ca are multe postari...
Patience- Anime Maniac
So..
[+1]pentru Ruth^^Care e o admina draguta...Desteapta..De treaba si face niste seturi super kawaii^^
[+1]pentru my dear Pati...Care se straduie din greu sa mai faca posturi si va reusi sa ne intreaba +ca respecta regulile si e activa^^
[+1]pentru Ruth^^Care e o admina draguta...Desteapta..De treaba si face niste seturi super kawaii^^
[+1]pentru my dear Pati...Care se straduie din greu sa mai faca posturi si va reusi sa ne intreaba +ca respecta regulile si e activa^^
QuisQ- Admin
Well .. cu o intarziere de 2 zile am reusit sa adug toate punctele >_<
Au fost mult, a trebuit sa le notez pe o foaie, pt ca altfel nu faceam fata *laughs*
Daca vedeti vre-o greseala va rog sa spuneti pt ca acest topic este dedicat si pt lucru asta^_^
Au fost mult, a trebuit sa le notez pe o foaie, pt ca altfel nu faceam fata *laughs*
Daca vedeti vre-o greseala va rog sa spuneti pt ca acest topic este dedicat si pt lucru asta^_^
Anhy-chan- Moderator
Vreau si eu sa le adaug un punct la prestigiu lui:
1.ayu-Super simpatica,kawaii si ft de treaba ^^.Posteaza zilnic si are multe mesaje[asa sunt numite postarile pe forumul acesta ].
2.Yume-Un user dragut,destul de activ,de treaba etc...pot continua lista pana anul viitor...
1.ayu-Super simpatica,kawaii si ft de treaba ^^.Posteaza zilnic si are multe mesaje[asa sunt numite postarile pe forumul acesta ].
2.Yume-Un user dragut,destul de activ,de treaba etc...pot continua lista pana anul viitor...
Eu vreau sa ii ofer un punct lui Kaari_S pentru ca e un moderator super care intra in fiecare zi pe forum si plus de atsa e mega activa si super kawaii^_^
ayu- Moderator
Eu vreau sa ii ofer un punct la prestigiu lui
Kaari...>Este un user activ si se ocupa foarte bine de forum.Ma ajuta extrem...
Kisshu.Shyu>Este de treaba, intelegatoare si cute...Stie sa se coimporte exemplar.
Ayu>Este extrem de pretty, inteligenta si intelegatoare...calma...etc...Are foarte multe calitati si se comporta intr-un mod excelent.
Edit:
Vreau sa adaug inca un punct de prestigiu lui Byo.shin.
Byo.Shin>Este un user activ si nu produce spam.Exemplar.
Kaari...>Este un user activ si se ocupa foarte bine de forum.Ma ajuta extrem...
Kisshu.Shyu>Este de treaba, intelegatoare si cute...Stie sa se coimporte exemplar.
Ayu>Este extrem de pretty, inteligenta si intelegatoare...calma...etc...Are foarte multe calitati si se comporta intr-un mod excelent.
Edit:
Vreau sa adaug inca un punct de prestigiu lui Byo.shin.
Byo.Shin>Este un user activ si nu produce spam.Exemplar.
-Star-- Admin
Eu as dori sa ii dau 1 punct lui Ayu la prestigiu...pentru ca este foarte de treaba,activa si are un comportament de nota 10...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
:: Membri :: Karma&Prestigiu
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu
» Oopss...I did it again @_@
Dum Sept 14, 2008 8:13 pm Scris de ayu
» De la ce vine nick-ul vostru?
Sam Sept 13, 2008 3:09 pm Scris de CrazyDia