Anime Info
AirAh! My Goddess
Bleach
Blood+
Chobits
Cowboy Bebop
Death Note
Dragon-Ball
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Gallery Fake
Gravitation
Inuyasha
Kaleido Star
Kiddy Grade
Love Hina
Loveless
Nana
Naruto
Ouran Koukou Host Club
Paradise Kiss
Rozen Maiden
Sailor Moon
Shuffle!
Tsubasa Chronicles
Vampire Knight
Yu-Gi-Oh
Yu Yu Hakusho
Ultimele subiecte
Prestigiu ...
+7
ayu
Patience
Khadija
Iker Casillas
QuisQ
-Star-
Anhy-chan
11 participan?i
:: Membri :: Karma&Prestigiu
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Prestigiu ...
Eu ii voi oferi lui crazygirl un punct la prestigiu ... este foarte activa si de treaba si vad ca nu are niciun punct deocamdata O_O
Mai vreau sa spun ca daca sunt nereguli la puncte sa postati aici si sa spuneti pentru ca nu sunt sigura ca le'am pus pe toate >_<
Mai vreau sa spun ca daca sunt nereguli la puncte sa postati aici si sa spuneti pentru ca nu sunt sigura ca le'am pus pe toate >_<
Anhy-chan- Moderator
- Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
1 pentru Anhy-chan pentru ca este o moderatoare foarte de treaba ...care isi face treaba ,este foarte activa si are un comportament superrr...
Vin si eu pe aici. ^^'
Crazygirl93 - Este de treaba si de asemenea este un user foarte activ. N`am vazut`o niciodata facand spam sau ceva asemanator.
Anhy-chan - O moderatoare excelenta, isi face treaba foarte bine si dupa parerea mea este un user foarte activ.
Ayu - Este de asemenea o moderatoare care se ocupa de forum foarte mult, si e foarte draguta. ^^
Crazygirl93 - Este de treaba si de asemenea este un user foarte activ. N`am vazut`o niciodata facand spam sau ceva asemanator.
Anhy-chan - O moderatoare excelenta, isi face treaba foarte bine si dupa parerea mea este un user foarte activ.
Ayu - Este de asemenea o moderatoare care se ocupa de forum foarte mult, si e foarte draguta. ^^
Yume- Anime Maniac
- Numarul mesajelor : 203
Localizare : Pe un porcusor magic zburator
Manga/anime : Naruto, Naruto Shippuden, Death Note etc.
Data de inscriere : 21/06/2008
Okay eu vreau sa ii dau un punct la presigiu lui:
-crazygirl93: pentru ca este un user foarte activ, respecta atat regulile cat si pe ceilalti useri...si intra aproape in fiecare zi pe forum
-Anhy-chan: pentru ca dupa cummo stim e o moderatoare excelenta si isi face intotdeauna treaba...respectaregulile bineinteles si e si foarte de treaba
-si bineinteles unul pentru Haiire Ruth: care are foarte multa grija de forum, se occupa foarte mult, intra in fiecare zi ...reclama and stuff...e si foarte de treaba...si clar intelegatoare ^_^
-crazygirl93: pentru ca este un user foarte activ, respecta atat regulile cat si pe ceilalti useri...si intra aproape in fiecare zi pe forum
-Anhy-chan: pentru ca dupa cummo stim e o moderatoare excelenta si isi face intotdeauna treaba...respectaregulile bineinteles si e si foarte de treaba
-si bineinteles unul pentru Haiire Ruth: care are foarte multa grija de forum, se occupa foarte mult, intra in fiecare zi ...reclama and stuff...e si foarte de treaba...si clar intelegatoare ^_^
ayu- Moderator
- Numarul mesajelor : 665
Varsta : 33
Localizare : a III a planeta la stanga
Manga/anime : currently watching The Third:Aoi Hitomi no Shoujo
Data de inscriere : 11/06/2008
Let's see:
-ayu:este un moderator excelent, de treaba, kawaii si se intelege perfect cu toti...si un gen nou de hug:.
-crazygirl93:posteaza aproape zilnic pe forum si evita spam-ul.
-ayu:este un moderator excelent, de treaba, kawaii si se intelege perfect cu toti...si un gen nou de hug:.
-crazygirl93:posteaza aproape zilnic pe forum si evita spam-ul.
-Star-- Admin
- Numarul mesajelor : 663
Data de inscriere : 21/05/2008
Ok ... am adunat toate punctele si le'am calculat la fiecare ... S'ar putea ca la unii sa fie mai multe sau mai putine >_< ... si cum v'am mai spus sa anuntati daca ceva nu e in regula O_O
Anhy-chan- Moderator
- Numarul mesajelor : 243
Varsta : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
Pagina 2 din 2 • 1, 2
:: Membri :: Karma&Prestigiu
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de -Star-
» Salut am picat din cer!!!!
Dum Sept 14, 2008 8:18 pm Scris de ayu